Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מתנצל מראש אם השאלה נענתה כבר, אבל מחיפושים שלי לא מצאתי תשובה.

אני מחפש רכב משפחתי (עדיף קטן)/סופר מיני גדולה עבור משפחה קטנה (זוג + ילד עם מחשבה על עוד ילד בע"ה בקרוב), תקציב של 40-45 אלף ש"ח. חובה אוטומט.

הדבר היחיד שאני באמת לא מוכן להתפשר עליו הוא בטיחות. ירידת ערך הרכב פחות קריטית לי מתוך הנחה שאם קניתי בזול עכשיו אצטרך למכור בזול בהמשך, אבל כמובן שאשמח לשמוע מה אנשים אחרים אומרים.

הרכב יהיה לנסיעות כמה פעמים בשבוע מחוץ לעיר (ירושלים-גדרה, ירושלים-באר שבע), כך שיהיה לו שימוש יחסית רב (ק"מ גבוה יחסית)

 

לאחר שיטוטים באינטרנט ושיחה עם חברות שונות קיבלתי כמה אופציות ואשמח לקבל את התייחסות המומחים כאן!

 

באדג'ט

- מיצובישי לנסר 2010, אוטומטית, 120K ק"מ, 43 אלף ש"ח. אני לא יודע איזה רמת גימור אבל היות והאוטו מגיע מליסינג אני מהמר על גימור בסיסי. אחריות מלאה לשנה (לא כולל צמיגים). אפשרות לאותו הדגם עם 95K ק"מ ב49Kש"ח.

 

שברולט/UMI

- שברולט קרוז 2009, אוטומטית. 40K ק"מ (!), 45 אלף ש"ח.

שנה אחריות מלאה מהיבואן.

אפשרות לדגם 2010 ב53 אלף.

כמה הערות לסיום:

- אני יודע שהדעות לגבי הקרוז מאוד חלוקות בפורומים כאן, אבל השאלה היא האם במחיר הזה עם ק"מ כל כך נמוך (שליש מהלנסר!) היא בכל זאת לא האופציה היותר טובה.

- אני לא נעול על הדגמים הנ"ל ופתוח לאפשרויות- בעיקרון הייתי אפילו מעדיף סופר מיני גדולה על משפחתית (האוטו הוא לאשתי שלא אוהבת לנהוג ולדעתי תרגיש בנוח יותר לנהוג על סופר מיני).

- לא כל כך קריטי אבל עדיפות לאזור ירושלים (אם זה משנה משהו).

- דגמים אחרים ששקלתי אבל פשוט לא מצאתי בתקציב שלי: סיאט איביזה, קיה ריו (רק מ2011 בגלל הבטיחות).

 

תודה מראש!

פורסם

ממה שקראתי נראה לי שדווקא הקיה ריו עשויה להתאים לך יותר.

אחי נוהג עליה ויש לו שני ילדים ושלישי בדרך. מה שאהבתי בה כרכב למשפחה זה שהספסל האחורי ממש מרווח, התא מטען גדול מאד וגם הצריכת דלק שלה לא רעה בכלל. לדעתי שווה לך להשקיע עוד זמן בחיפוש ולא להתפשר

×
×
  • תוכן חדש...