Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לא ממש מבין במערכות אבל בשבוע האחרון עיינתי בדיי הרבה אתרים ואני מעוניין לדעת אם הרמקולים שבחרתי טובים(עדיין לא קניתי) ואם תמליצו לי על אחרים טובים יותר אשמח לדעת עליהם, ואיזה מגבר ורדיו-דיסק כדאי לקנות שיוציא סאונד טוב נקי ואיכותי מהרמקולים האלו....

קומפוננט קידמי - Cerwin-Vega HED1602

50W RMS

100W MAX

מחיר: 748 ש"ח

רמקולים אחוריים - PIONEER TSA-6990R

400W MAX

5 Way

80W Nominal (זה מה שהיה רשום באתר זאת אומרת RMS?)

מחיר: 429 ש"ח

אני מעוניין ברדיו-דיסק רגיל/MP3 שישמעו בו ברמה טובה ויוציאו את המקסימום מהרמקולים

וכמו כן במגבר טוב(אני יוסיף גם סאב מאוחר יותר שיהיה לי תקציב אז אני צריך מגבר מספיק טוב שיגביר לי את הרמקולים באיכות טובה וגם שיסחוב את הסאב)

תודה רבה מראש לכל העוזרים,

חי.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד לנו מה התקציב הכולל שלך ואולי נרכיב לך מערכת יותר טובה שתענה לצרכים שלך.

איזה מוזיקה אתה שומע ובאיזה רכב? רוצה שישמעו אותך ממרחקים או שפשוט יהיה לך ווליום טוב ברכב שיספק אותך ואת מי שברכב?

פורסם

תקציב בסביבות 2500-3000

שומע מזרחית ראפ וטראנסים

רוצה שיהיה ווליום טוב ברכב אבל גם שישמעו מרחוק - "פוזה" זה דבר טוב :)

הרכב המדובר הוא הונדה סיויק SR 1600 שנת 2000

פורסם

אני מבטיח לך שלא יהיה קשה לגנוב לך את המערכת

ואני די בטוח שמערכת ההגנה שלך פחות טובה משלי (בלי כוונה לפגוע)

וחוץ מזה מאיפה אתה

פורסם

מה זה משנה אני לא שאלתי על מערכות אבטחה..

ביקשתי ייעוץ בקשר לסאונד

אפשר בבקשה עזרה?

תודה.

פורסם

בקשר ל760 היא דיי יקרה 1600 שקל, אי אפשר להשיג מערכת יותר טובה במחיר כזה? מה שמעניין אותי זה האיכות של הצליל ופחות איך שהמערכת נראית... הבנתי שהמערכת הזאת יפה מאוד ולכן היא כזאת יקרה...

בקשר לLANZAR 600W זה יספיק ל4 רמקולים וסאב? ואיפה מצאת ב600 שקל? מצאתי רק ב1000

תודה רבה אחי..

פורסם

אחי למה לא תקנה פיוניר 300 וואט פנינה?

זה אומנם עלית מדרגה קטנה בתקציב ממש קטנה לא יותר מ 100 שקל אבל אתה מקבל איכות הרבה יותר טובה...

הפיוניר האחוריים ששמת לא יתנו לך את הפוזה שאתה מחפש אני אומר לך הם טובים באיכות אבל מבחוץ לא שומעים אותם הפנינה הרבה יותר ליגה מהם...

HU אני הייתי כמו תמיד לוקח קנווד ולא את הפיוניר עם כל העוונתות והחארטות האלה זה מושך יותר מדי אנשים לא נחמדים ועם כל זה שתגיד "מי שיגע לי באוטו אני ישבור לו את הפיקות של הברכיים" אתה לא תצליח לתפוס אותו...(ד"א יש לי פיוניר שלא תחשבו שאני משוחד)

מגבר תביא לאנזאר 424 קדמיים תשאר עם מה שהבאת לדוגמא הם מאוד איכותיים...

וזהו לפי דעתי אתה תהיה מרוצה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אחי למה לא תקנה פיוניר 300 וואט פנינה?

זה אומנם עלית מדרגה קטנה בתקציב ממש קטנה לא יותר מ 100 שקל אבל אתה מקבל איכות הרבה יותר טובה...

הפיוניר האחוריים ששמת לא יתנו לך את הפוזה שאתה מחפש אני אומר לך הם טובים באיכות אבל מבחוץ לא שומעים אותם הפנינה הרבה יותר ליגה מהם...

HU אני הייתי כמו תמיד לוקח קנווד ולא את הפיוניר עם כל העוונתות והחארטות האלה זה מושך יותר מדי אנשים לא נחמדים ועם כל זה שתגיד "מי שיגע לי באוטו אני ישבור לו את הפיקות של הברכיים" אתה לא תצליח לתפוס אותו...(ד"א יש לי פיוניר שלא תחשבו שאני משוחד)

מגבר תביא לאנזאר 424 קדמיים תשאר עם מה שהבאת לדוגמא הם מאוד איכותיים...

וזהו לפי דעתי אתה תהיה מרוצה...

300W עדיף על ה400W?

ומקשר ללאנזר לא מצאתי בשום מקום באינטרנט מכירה של הדגם הזה... זה ה1000W נכון?

פורסם

ה-"1000W"

הייתי ממליץ לך לבדוק מגברים של MAGNAT או אם כבר אתה משקיע אז תוסיף קצת ותקנה מגבר שהוא באמת איכותי (אפילו אולי יד שנייה) במקום הפיתוי שרשום עליו "1000W'"

פורסם
ה-"1000W"

הייתי ממליץ לך לבדוק מגברים של MAGNAT או אם כבר אתה משקיע אז תוסיף קצת ותקנה מגבר שהוא באמת איכותי (אפילו אולי יד שנייה) במקום הפיתוי שרשום עליו "1000W'"

אתה יכול לפרט מהו מגבר שהוא באמת איכותי? איזה חברה? איזה דגם?

• תוכן חדש...