Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על קודן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין להרכיב קודן חדש באוטו. אין לי כל דרישה מחברת הביטוח על סוג מסויים

האוטו המודובר סובארו B4 שנת 2008

כרגע מורכב קודן אבל הוא מה שהורכב ב2008 .

אשמח לקבל המלצות על סוגי קודניות אכותיות .גם הזמנה מהאיבי או אליאקספרס יכול להיות טוב

פורסם (נערך)

אני יכול להמליץ על זאת,מאוד נוחה ואמינה בינתיים (5 שנים): http://www.spl-stereo.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=2366420

למרות שאם אין דרישה אז אני לא רואה סיבה להתקין קודנית,אני יכול לנטרל קודנית בעצמי ואני מניח שכל גנב יוכל לנטרל כל קודנית שתיתן לו.

עדיף תתקין משהו רציני כמו איתוראן/פויינטר.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

התקנה של פויינטר -קודנית,משדר פעיל ועוד משדר סמוי למקרה שיחבלו במשדר העיקרי עלתה לנו בסביבות ה3K.

משלמים בחודש בסביבות ה70 שקל. אבל יש עוד הרבה אופציות שאפשר להוסיף או להוריד מהשירות.

אני חושב שהמחירים משתנים מרכב לרכב,במקרה שלי מדובר ביונדאי I800.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם אין דרישה מהביטוח למה בכלל לעשות את זה? האדם היחיד שזה יעכב הוא אתה.

מי שירצה לגנוב - יגנוב, הקודן לא יעכב אותו אפילו לשניה, הדבר היחיד שזה עושה זה להטריד אותך כשאתה מתניע בבוקר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מעבר ללהטריד הקודנים האלה זולים ולא אמינים, המתקינים הישראלים חאפרים וביחד זאת חגיגה.

אצלי מותקנת מערכת של קוברה שכוללת גם שלטים וגם קודן, רציתי לנתק אותו אבל בלתי אפשרי בלי לנתק גם את השלטים - מוזר אבל ככה זה נשאר, הקודן בסדר גמור והשלטים קצת מעצבנים, הטווח שלהם קצר.

ברכב השני היה קודם כשרכשתי אותו והוא רוקן לי את המצבר, פעמיים, ואז נותק.

בשני הרכבים הביטוח לא דורש מיגון.

פורסם

האוטו נירכש רק עם מפתח 1. לא היתי רוצה לקום בבוקר וליראות שאין אוטו.

מפסק יסבך את אישתי רק היא נוהגת באוטו.

כרגע מותקן קודן. חשבתי לפחות לשנות את רמת הביטחות .ליגנוב לי את האוטו תמיד אפשר

פורסם
אני יכול להמליץ על זאת,מאוד נוחה ואמינה בינתיים (5 שנים): http://www.spl-stereo.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=2366420

למרות שאם אין דרישה אז אני לא רואה סיבה להתקין קודנית,אני יכול לנטרל קודנית בעצמי ואני מניח שכל גנב יוכל לנטרל כל קודנית שתיתן לו.

עדיף תתקין משהו רציני כמו איתוראן/פויינטר.

אם אתה בוחר לקנות קודן אז אל תקנה את הקודן הנ"ל,הוא קודן פשוט עם רמת ביטחון נמוכה מאוד.

עדיף לך לקנות קודן עם כמה שיותר ניתוקים ולפחות אחד מהם אל חוטי!

פורסם

^

הרכב עדיין לא נגנב ;)

• תוכן חדש...