Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול מישהו נחמד רצה לגנוב לי את הסמל, ועל הדרך עקר את הפלסטיק שהיה מחובר לסמל ולגריל (מקווה שזה יותר ברור בתמונה).

ניתן לתקן את זה באיזשהי צורה? צריך להחליף גריל?

הרכב הוא גולף 2008.

תודה לעוזרים.

VW emblem 003.jpgVW emblem 001.jpg

Audi A3 8V Sportback

פורסם

בכל מקרה סמל חדש אני אצטרך לקנות, ואם הוא לא ישב טוב זה בעייתי, כל פתרון עם דבק הסמל ייפול במוקדם או במאוחר. מה גם שזה בטח ייראה חאפרי.

נזמין סמל ונראה אם הוא מחזיק טוב, מקווה שלא אצטרך להחליף את כל הגריל בסופו של דבר.

חבל שאין סמלים מחשמלים..

Audi A3 8V Sportback

פורסם
בכל מקרה סמל חדש אני אצטרך לקנות, ואם הוא לא ישב טוב זה בעייתי, כל פתרון עם דבק הסמל ייפול במוקדם או במאוחר. מה גם שזה בטח ייראה חאפרי.

נזמין סמל ונראה אם הוא מחזיק טוב, מקווה שלא אצטרך להחליף את כל הגריל בסופו של דבר.

חבל שאין סמלים מחשמלים..

זה היה יכול להיות מדהים :twisted:

קובי

:-)

פורסם
כל פתרון עם דבק הסמל ייפול במוקדם או במאוחר. מה גם שזה בטח ייראה חאפרי.

לא מסכים עם הטענות שלך.

זה מאוד תלוי בסוג הדבק ובמי שמדביק.

שילוב של ידיים טובות ודבק טוב יכול לחסוך לך הרבה כסף, ולהראות כאילו לא קרה דבר.

פורסם

הייתי ממליץ על סיליקון rtv בשפופרת, הדבקתי איתו את הסמל שלי לפני שנה בערך, מאז שטפתי את הרכב המון פעמים (פעם בשבועיים לפחות) והתוצאה עדיין נשמרה. 12 ש״ח לשפופרת בשז״ר.

פורסם
הייתי ממליץ על סיליקון rtv בשפופרת, הדבקתי איתו את הסמל שלי לפני שנה בערך, מאז שטפתי את הרכב המון פעמים (פעם בשבועיים לפחות) והתוצאה עדיין נשמרה. 12 ש״ח לשפופרת בשז״ר.

אפוקסי כמו שהצעתי לו עדיף

האפוקסי מתקשה בניגוד לדבק סיליקון, והופך ליחידה אחת שאי אפשר יהיה להפריד אותה יותר מהגריל.

מבחינת כח הדבקה האפוקסי במספר דרגות חזק יותר, ואך אדם לא יוכל למשוך אותו מהגריל - הגריל כולו יהיה מקשה אחת.

קובי

:-)

פורסם

תודה לכולם על העצות, אך כרגע אין כל כך מה להדביק כי הסמל עצמו (המתכת) נגנב והפלסטיק שהוא יושב עליו נשבר.

הסמל והפלסטיק נכנסים בחצי הברגה, שלשמחתי כנראה לא נשברה.

כבר הזמנתי את הסמל+פלסטיק מאיביי, מקווה שזה יסתכם בזה ואני לא אצטרך לגעת בגריל.

Audi A3 8V Sportback

• תוכן חדש...