Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רפד טוב באיזור חיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבת שלום לכולם, במסגרת פרוייקט סודי (בינתיים - בעיקר מאשתי...) אני מחפש רפד טוב באיזור חיפה. מדובר בעיקר בשטיחים ובפאנל אחורי (מתחת לחלון האחורי). יתכן וגם פנים הגג - עוד לא החלטתי. המושבים עצמם במצב מעולה וכך גם הדלתות (ולא אגלה על מה מדובר. חכו בסבלנות). בתודה מראש. מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
ערב טוב ושבת שלום לכולם, במסגרת פרוייקט סודי (בינתיים - בעיקר מאשתי...) אני מחפש רפד טוב באיזור חיפה. מדובר בעיקר בשטיחים ובפאנל אחורי (מתחת לחלון האחורי). יתכן וגם פנים הגג - עוד לא החלטתי. המושבים עצמם במצב מעולה וכך גם הדלתות (ולא אגלה על מה מדובר. חכו בסבלנות). בתודה מראש. מיקי

ברוך שובך מיקי,

מה עם הפוטון ?

Morris- Motoring in a BIG way...economically

...Peugeot - Vous pourrez toujours compter sur votre voiture

..!"Si c'est une "203

פורסם

אל תשאל - שוכבת בצד בלי תזוזה...האמת שאני מתכוון לפרסם אותה וגן את הגולף קבריו מרק 1 למכירה. פשוט הפרוייקט החדש עולה על שתיהן. משהו שמזמן רציתי... קלאסי עם מנוע גדול, נוכחות וחשוב מכל - מזגן... :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ןלכל התוהים - לא. זה לא משהו אמריקאי, רחמנא ליצלן. אני גאה בכך שמעולם לא היה לי רכב אמריקאי שמבחינתי הוא אנטי-נהיגה ומסמל את כל מה שרע בארה"ב. וליתר הדגשה - כל דבר שיוצר שם אחרי שנת 1970 ולפני 2010 הוא זבל. פשוטו כמשמעו.

פורסם

אני רפדתי את הזבל שלי 8)במרפדיה של אלי ברחוב מעלה השחרור ליד הפנצ'ר מעכר .

הזבלים שלי מרופדים יפה. אין אפילו ריח של זבל:-).

אני בטוח שיוכל להתגבר גם על ריח גרמני...

שלמה דן גדרון

פורסם

גדרון - שלך קודמות ל-1970 אז הן לא עונות על קריטריון הזבל... ותודה על המיקום. מקווה שהוא עוד קיים שם.

פורסם
אני רפדתי את הזבל שלי 8)במרפדיה של אלי ברחוב מעלה השחרור ליד הפנצ'ר מעכר .

הזבלים שלי מרופדים יפה. אין אפילו ריח של זבל:-).

אני בטוח שיוכל להתגבר גם על ריח גרמני...

שלמה - אל תנסה עלי טכניקות של חקירה נגדית... אני לא אסגיר אם מדובר ברכב גרמני או לא! חכה חודש למפגש ואחרי שאסיים אגיע איתו. מבטיח...

• תוכן חדש...