Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

קודם כל אני רוצה לברר מה מידת הרמקולים במיצובישי אאוטלנדר 2014 - 6.5 או 5.25 ?

דבר שני קודם הייתה לי מערכת טובה ברכב של ההורים - מאזדה לאנטיס - מורל דוטק, JBL 1004, HERTZ ES300. (הותקנה אצל ישראל)

המערכת הלכה עם הרכב, עכשיו כשהרכב הוחלף אני רוצה לשפר מעט את המערכת ברכב החדש כי הוא בכלל לא משהו.

בשלב זה אני לא רוצה להתקין מערכת מולטימדיה וגם לא סאב, מה שאני רוצה זה להתקין מגבר (אני שוב בכיוון של ה JBL כי הוא מצויין), קומפוננט מקדימה וופרים בדלתות האחוריות. פה אני בכיוון של מורל טמפו, אבל אם יש משהו שיותר מתאים למוזיקה מסוג טראנס האוס דאנס באותו המחיר אשמח לשמוע (אולי FOCAL).

עכשיו עד כמה שאני מבין בשביל 4 רמקולים + 2 טוויטרים מגבר אחד 4 ערוצים זה אמור להיות סבבה נכון ?

כמו כן האם צריך מנחת בשביל לחבר מערכת כזאת לרכב הזה (אם כן אז איזה ואיפה להשיג ?)

ושאלה אחרונה איזה חיווט מומלץ לקנות ? (או שלא צריך לקנות בעצמי אלה לסמוך על המתקין ?)

תודה ענקית מראש למי שיוכל לעזור !!!

פורסם

מידת הרמקולים שלך הן 6.5.. כמו כן אתה תיהיה חייב לשים הגבאות (מומלץ אם די אף) אחרת כשתוריד את החלונות עד הסוף הם יפגעו בוופרים..

בעניין המנחת: תברר אם המולטימדיה שלך הותקנה בארץ(גיל קאר) אז אין צורך במנחת. ואם המולטימדיה מקורית מחול אז אין לה יציאות למגבר לכן תתצטרך לשים מנחת (חשוב שיהיה איכותי, מאוד משמעותי בתוצאה הסופית)

Sound System - מערכות לרכב

• תוכן חדש...