Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הסאב שהיה לי מסוג SAUNDSTREAM XPRO12 שמאוד אהבתי!.

נשרף ואני מחפש תחליף ברמה ואפילו אולי לשדרג.

התקציב הוא עד 3000 שמבחנתי אפשרות לסאב בודד או כפול רצוי חדש. המגבר שלי יסתדר אם מרביתם.

אני מחפש סאב עוצמתי שיכול לרדת נמוך ושבאמת ירגש אותי ככי הקודם עשה את זה ויותר.

תודה רבה לעוזרים. (אם מישהו מכיר אנשים שמסדרים סאבים אז אשמח גם לתקן אותו שיהיה גיבוי..)

פורסם

איזה מגבר יש לך? מכיוון שהסאב הוא בעל ספיגה של 200 וואט אני מניח שהמגבר של באיזור הזה +\-.

לכן מה שאני יציע לך - המגבר שלך לא יצליח להפעיל, בשיט.

סאב 15" בעל ספיגה של 3000 וואט - קטן על המגבר שלך? אני חושב שלא. גדול עליו במקרה הטוב.

בוא תפרט מה בדיוק מותקן לך ברכב, כי עם מגבר חלש וסאב יקר שדורש הרבה הספק - לא עשית שום דבר חוץ מלזרוק כסף באוויר.

פורסם (נערך)

זה המגבר שלי. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?491393-%D7%96%D7%99%D7%94%D7%95%D7%99-%D7%95%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8-%D7%A0%D7%A2%D7%A8%D7%9A ומגבר של סאונד סטרים ל2 סטים של מורל ווירטוס אלטרנטור בבניה אישית 2 כבל 4 גייג'(מוגזם אני יודע) טוויטר MT 23 בערך כל זה...

עריכה אחרונה על ידי Aviv hashmty
פורסם

המגבר שלך מוציא 1000 וואט ב1 אוהם. לא משהו מטורף מידי.

חדש או ישן? ב3000 שקל יש לך הרבה אופציות, אבל אני לא ממליץ לך להוציא 3000 שקל. אולי 2000 במקרה הכי קיצוני.

אתה רוצה משהו שיורד נמוך? יש לך SA 12 של סאנדאון, סאבים של FI אודיו, סאבים של גראונד זירו. יש שלל של סאבים שיתאימו לבקשות\תקציב שלך. אתה צריך לשמוע אותם ולהחליט.

פורסם

הרים אותו באוויר? ממש ריחף?

מגברים לא מרימים סאבים, וסאבים לא מרימים מגברים.

תאמין לי, שהמגבר שלך לא מסוגל "להרים" חצי מהסאבים שאני יציע לך.

פורסם

מישהו אמר שיש לך בעיה בהגברה? לא אמרתי דבר כזה, אמרתי שאין לך צורך לשפוך כלכך הרבה כסף על סאב בעל ספיגה גבוהה כשיש לך מגבר יחסית ממוצע בהספק שהוא מוציא. אבל זה כסף שלך, תעשה מה שבא לך.

ממליץ לך להגיע למפגשי אודיו על מנת לשמוע ותלהרשם כדי שתוכל למצוא כיוון.

תזכור שיכולת לנגן נמוך נקבעת על ידי התיבה. אז אם יש למישהו תיבה קטנה רוב הסיכויים שנמוכים הוא לא יצליח להפיק.

פורסם

התקציב שלך דיי גדול מדי להספק שיש לך.

ממליץ לך להשקיע באיזור ה2000 שקל לסאב, ואת ה1000 הנוספים (כולל ההמחיר שתשיג על המונו שלך כיד שניה) ותשקיע במגבר חזק יותר וחיווט כמה שאפשר.

בעיקרון הייתי אומר שמערכת שהסאב בה יותר יקר מהמונו היא לא כלכך תקינה מבחינת סדר העדפות.

יותר חשוב להשקיע במונו ובחשמל, מאשר בסאב שלא תצליח לנצל כמו שצריך.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אתם מפספסים פה פואנטה, הסאב הקודם שלו, שמסוגל לספוג כמות דיי נמוכה של וואטים, סיפק אותו ויותר מכך.

הוא נתן תקציב של 3000 לסאב טוב שיענה על הדרישות ויתאים להגברה שלו.

חייבים לומר - המגבר שלו הוא מגבר איכותי למדי, שאף על פי שהוא לא מוצהר כ"חזק מדי", הוא בהחלט לא בטווח העממי.

יש סאבים שיתאימו לו, אך יישאר עודף מה3000 וכמובן סביר להניח שתהנה מהם הרבה יותר מה"סאונד סטרים" שהיה לך, בהנחה שההתקנה, הכיוונים והתיבה יהיו נכונים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון,כאשר אנשים עוסקים ב SPL ,הם חושבים SPL. לא,אני ממש לא רוצה לעקוץ מישהו פה, ממש לא.

3000 ש"ח לסאב זה הרבה? 12W7 כדוכמה ,או אח איותר קטן שלו? בחור מעדיף סאב חדש וזה מקפיץ את המחירים בהרבה או קנייה בחות דרך משלוח ימי..

1K וואט ל אוהם אחד זה לא רע בכלל ,אחרי סאב עם יכולת ספגה של 200 וואט לשדרג ל12W6 (אני ממש אוהב את הסאב הזה) יהיה שדרוג טוב.

בכל זאת,יש לך מונו,לפני קנייה,תשמע כמה סאבים ותחליט

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אוו אלון הסביר את הכוונה שלי ממש טוב אני לא מחפש להתחיל לשדרג ולקנות אני מרוצה ממה שיש (הסאב שלי היה אמריקאי ולא מה שמיצרים היום בסין זה מה שאהבתי בו) מחפש עכשיו סאב שישתלב טוב עם מה שיש לי..

לאודי: השקעתי במערכת החשמל בניתי אלטרנטור מוגדל עשיתי 3 הגדולים ככמו שצריך הרצתי ככבל בנפרד למונו +קבל מתח (חחחח לא נכנס לדיון על קבלים חחחח)

סתם שאלה יש לי בבית גם מונו לאנזר VIBE2000 CLASS D איזה מהם עדיף?..

פורסם
אוו אלון הסביר את הכוונה שלי ממש טוב אני לא מחפש להתחיל לשדרג ולקנות אני מרוצה ממה שיש (הסאב שלי היה אמריקאי ולא מה שמיצרים היום בסין זה מה שאהבתי בו) מחפש עכשיו סאב שישתלב טוב עם מה שיש לי..

לאודי: השקעתי במערכת החשמל בניתי אלטרנטור מוגדל עשיתי 3 הגדולים ככמו שצריך הרצתי ככבל בנפרד למונו +קבל מתח (חחחח לא נכנס לדיון על קבלים חחחח)

סתם שאלה יש לי בבית גם מונו לאנזר VIBE2000 CLASS D איזה מהם עדיף?..

כמו להשוות בין גרייט וול למרצדס. כמובן שהcutting edge תופס את מקום המרצדס. ללאנזר יש מגברים אובררייטד הזויים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...