Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סיאט איביזה ספורט שנת 2011,

עד עכשיו החלפתי את כל הנורות ברכב ללדים, שאני אומר את כל הנורות, אני מתכוון לבפנים הרכב שתי נורות לד t10 ואחת בננה לד,

4 נורות חניה t10 החלפתי ללד, ו נורה אחת של המספר מאחורה גם t10 החלפתי ללד.

עד עכשיו הכל היה בסדר עבד בלי בעיות, עד שאתמול החלטתי להחליף גם את הנורה בתא מטען מאחורה שהיא נורת בננה ללד,

פה התחיל כל הבעיות, אז פתאום לא היה אור מאחורה שזה כולל פנסי אור אחוריים וגם בתוך הרכב לא עבד...

עכשיו חשבתי שמדובר בפיוז שרוף מה שהתברר כנכון, הלכתי לחשמלאי רכב והוא סידר לי את הבעיה, לפי דעתי גנב אותי במחיר על עבודה של 2 דקות לקח לי 50 שקל..אבל נעזוב את זה.

השאלה שלי היא כזאת, האם לא כדי עכשיו להתעסק מחדש ולהחליף ללד, כי החשמלאי אמר לי שזה עושה בעיות ולהחזיר למקורי,

נכון לעכשיו בתוך הרכב אני עם הנורות הצהובות המקוריות שאני לא סובל אותן.

את השאר הוא אמר שאני יכול להשאיר..על פניו באותו רגע שהוא סידר יצא ריח של שרוף מאחד הלדים ככל הנראה שמתי אותו הפוך ובגלל זה הוא נבהל מהנורות האלה.

מה אתם אומרים לשים מחדש ולא לפחד שהמקרה יחזור על עצמו?

יש משהו יותר איכותי שאני יכול להזמין שעולה אפילו יותר?

סליחה על החפירה פשוט אני לא רוצה לחזור שוב על הטעות הזאת.

תודה מראש.

• תוכן חדש...