Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבלי להכנס לפרטים הקטנים, נוצר מצב בו אני זקוק נואשות לעשרה ברגי M2.5 אני מוכן להתפשר על כל סוג ראש, וגם באורך אני לא בררן גדול, מקסימום נמול את הבורג.

הבעיה היא שבבאר שבע לא הצלחתי למצוא. ואין לי מושג איפה כן מחזיקים.

אשמח למידע היכן יש להשיג כאלה ברגים. עדיפות לאיזור הדרום. אך אם אין ברירה - גם מרכז הולך.

תודה ולילה טוב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם (נערך)
פורסם
לפעמים איביי זאת האופציה המהירה

איך בדיוק איביי זה האופציה המהירה למישהו שזקוק דחוף לברגים ?

נסיעה מבאר-שבע לתל-אביב 45 דקות או שעה לעומת משלוח מחו"ל שיכול להיות 4 ימים או חודש.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכל המגיבים,

אכן הזמנה מאיביי לא באה בחשבון, אלא אם יוכל המוכר להבטיח שזה מגיע תוך שלושה ארבעה ימים לכל היותר.

אגב, לכל המעוניין: יש באיביי מוכר בשם s.gifbohemia_seal שמוכר מיסבים, מחזירי שמן, רצועות ועוד קשקושים במחירים אטרקטיביים, והמשלוחים שלו מגיעים תוך פחות משבוע. רוב הדברים אצלו תוצרת צ'כיה, והמשלוח גם מגיע מצ'כיה.s.gif

חבר מצא חנות שממוקמת בקיבוץ או מושב כלשהו בסביבת יבנה, ומוכרת ברגי M2.5 מנירוסטה עם ראש אלן, יש גם מבחר אורכים.

מוכרים 100 ברגים ב-24 שקל.

כנראה עוד היום ילך לקנות אותם.

פורסם

אם עוד לא הסתדרת ואתה מוכן לעשות גיחה לירושלים, יש בתלפיות חנות שנקראת 'אום ובורג'.

עוד לא הצלחתי לבקש ממנו בורג שאין לו, מחירים זולים מאוד.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

שאלה מאוחרת אבל נשאל בכל זאת - בדקת בברגי הדרום? (חנות ע נ ק י ת בעמק שרה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ברגי הדרום הם הראשונים שבדקתי איתם.

לא נראה לי שיש מקום בבאר שבע שפסחתי עליו.

בסוף נקנו ברגים מ"מואדין" שנמצא במושב בן זכאי.

הם מוכרים רק בחבילות. אז קנינו חבילה של 100 ברגים, וחבילה של 1000 שייבות קפיץ תואמות.

פורסם

בחיפה ברחוב המגינים ליד הנמל יש את ״בית הבורג״, והגיעו אליהם בעיקר ימאים מהנמל.

השלט על החנות היה מתורגם לאנגלית ״screw house״

פורסם
תודה לכל המגיבים,

אכן הזמנה מאיביי לא באה בחשבון, אלא אם יוכל המוכר להבטיח שזה מגיע תוך שלושה ארבעה ימים לכל היותר.

אגב, לכל המעוניין: יש באיביי מוכר בשם s.gifbohemia_seal שמוכר מיסבים, מחזירי שמן, רצועות ועוד קשקושים במחירים אטרקטיביים, והמשלוחים שלו מגיעים תוך פחות משבוע. רוב הדברים אצלו תוצרת צ'כיה, והמשלוח גם מגיע מצ'כיה.s.gif

כמה עולה שם מחזיר שמן, והאם זה משהו איכותי?
פורסם

שם המוכר הוא קישור, אתה מוזמן להכנס.

הכל אצלו מסודר לפי קטגוריות וגם אפשר להשתמש בחיפוש.

לא יודע לגבי איכות מחזירי השמן אצלו.

• תוכן חדש...