Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו שרייד 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים פתחתי את השרשור ה-http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?519949-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-206-VS-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-206 זה.

אבל מספר 2 נמכר ומספר שני לא נראה לי הכי הכי. אז האפשרות השלישית שלי:

דייהטסו שרייד מודל 98

כרית אוויר 1

180K ק"מ

טסט באפריל

אצל הבחור שנה וחצי

מצבר בן שנתיים

גלגלים בני שנה וחצי (חלק מיישור קו שעשה)

4 חלונות חשמל

מראות חשמליות

נעילה מרכזית - יש שלט ושלט רזרבי

3 מצבי נהיגה (הלוואי שהייתי יודעת מה זה אומר), מצב ספורט, מצב אוטומטי ומצב "חסכוני". וכן, אני אשמח להסבר.

ללא תאונות

מצב חיצוני טוב חוץ מכמה מכות פח קטנטנות.

יש קבלות מטיפולים במוסך מורשה, טופל כל חצי שנה.

אבא שלי נהג בו, אומר שהרכב מאוד מאוד חמוד. (אני עוד לא פגשתי את האהוב עדיין. אבל בקצב הזה עוד נפגש והרבה) ושסה"כ המוכר נראה מאוד אמין ושנראה לו שמצאנו את האחד שלי. *מציינת שאבא שלי לא משתכנע בקלות בכלל*

אז... דעתכם?

וגם, למישהו יש מושג מה התוצאות של שרייד במבחני ריסוק? לא מצפה אפילו לשלושה כוכבים אבל אשמח לדעת את התוצאה... גוגל לא עזר לי במיוחד וגם לא יורנקאפ...

• תוכן חדש...