Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות רכב קטן, לנסיעות שלא עולות על 20 דקות. שימוש עירוני בעיקר

פעם בשבוע אעלה איתו לירושלים. מידי שבוע.

החשיבות שלי היא מן הסתם הוצאות. אני רוצה רכב עמיד יציב ושימושי

צריכת דלק ראויה ולא משהו שיקרע לי את הכיס ולא משהו שכל רגע אצטרך לגשת איתו למוסך

ראיתי דגמים כמו סיריון ו-I20

האם אפשרי למצוא משהו טוב בתקציב של 20000 ש"ח

?

אשמח להמלצות

פורסם

אין כזה דבר i20 ב20 אלף יש מצב לסיריון אבל זה לא היהי השנתונים האחרונים שהיו לו,לכן קודם כל איזה שנתון שלרכב אתה מחפש ואיזה סוג של תיבת הילוכים?

משנת 2001-2006 יש לך פיאט פונטו ספייס בשני סוגי תיבות.

יש לך גם יונדאי גטס עדיפות במקרה של עלייה קבועה לירושלים עדיפות ל1600 יכול להיות שתצטרך להוסיף קצת

פורסם

אתה מחפש ידני? אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ידני או אוטומטי לא משנה. תקציב אני יכול להגמיש ל25K, האם זה מגדיל את האלטרנטיבות שלי?

זה בעיקר בשביל האישה ואין לי בעיה עם זה להתגמש במחיר.

כן מידי שבוע אעלה איתו לירושלים

אפשרי למצוא פונטו 2006? או שכולם קנאים לה?

למה להימנע מסיריון?

מנוע 1600 לא צורך יותר דלק?

פורסם

הספייס הידנית מעולה,מאוד חסכונית ועם חלפים לא יקרים,אם תמצא כזאת ELX היא תהיה גם חזקה 80 כ"X יותר לעומת הדגם הפשוט יותר SX 60 כ"ס.

הסריון הקודמת לפני ב2006 אמינה אבל כשרואים את הדגם המחליף שהגיע ב 2006 פשוט עדיף כבר לקנות אותו.

בגטס לא ממש,ה1600 יותר זריז ולכן צריך ללחוץ פחות,הם גם מגיעים די מאובזרים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכל העונים

אני ממש שוקל להגדיל תקציב, לקנות פג'ו 207 או סיטרואן C1,

הבנתי שמדובר במכונית קלה, מאובזרת, נוחה בנסיעה

ומדובר באותם חלקים שמיוצרים בצ'כיה באותו מפעל ורק שיווק המותג הוא שונה

אני יודע שיש להם מנוע קטן יותר

אני אשמח להבין אם שווה לקנות מנוע כזה? אך ברכב יותר חדש מהשנים האחרונות

פורסם

אתה כניראה מתכוון לפיגו 107,אכן הם זהים לגמרי,אותו רכב.

הרכב אכן קל,אך ממש לא מאובזר,נוחות נסיעה בכביש בין עירוני בסדר,בעיר מאט יותר קופצני,אבל הרכב מאוד חסכוני.

• תוכן חדש...