Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר אוטומטי עד 9k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום!

אין דרישות מיוחדות מלבד העדפה לגיר אוטומטי והתקציב הנקוב.

פתוחים לשלל הצעות העומדות בקריטריונים האלו, החל מרכב קטן

עד משפחתי ממוצע, החל מנפח 1 ליטר עד 3 ליטר.

זאת שתמצא במצב הסביר ביותר תזכה לבית חם בחנייה.

נתקלתי בקאווליר 2004, היא שונה בהרבה מהדגמים הישנים יותר?

עריכה: עדיפות לשנתונים 2000+

תודה לעוזרים/ות!

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

אין כאלה דרישות פשוט תפתח יד 2,תבחר עד 9 אלף ותגיד לו על איזה דגמים אתה מתלבט.

כי יש המון דגמים שאפשר להמליץ.

תהיה יותר ממוקד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סוזוקי סוויפט 2000-1 רכב נחמד מאוד...אוטומט,סוחב,חסכוני,מזגן טוב וכנראה גם אמין.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לאחר שיטוט ביד 2, הרכבים שקרצו פחות או יותר הם:

יונדאי אקסנט

פיג'ו 306

רנו קליאו בי

וכמה דוגמאות של קאווליר שנשמעו לא רע.

סוויפט? אין נטיה לכיוון הזה כל כך.

Gn'f'R

פורסם

מכול מה שרשמת האקסט עדיפה,לקליאו גיר לא מוצלח,ה306 דגם טוב,אבל אין מכיר את הגיר האוטומטי שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מזדה סדאן "בילוש" או ניסאן אלמרה. גם סוזוקי בלנו אפשרי. לא להיבהל מהשנתונים היחסית ישנים. גם אקסנט רכב אמין וסביר אבל נוחות מזוויעה וטיפה עגלתי יחסית ליפניות.

בצרפתיות אל תיגע. הסטטיסטיקה לא משקרת.

הסוויפט לא רעה אגב, אבל בבין עירוני היא רועשת וטוחנת בגלל גיר 3 הילוכים.

דייהטסו שרייד זו גם אפשרות לא רעה. וחסכונית.

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

מזדה "בילוש" זה הרכב שהיה ונגנב, הבחור פגוע מאוד ולא רוצה את אותו הרכב.

נקבעה פגישה עם אקסנט (כמה דודו טופז הרכב הזה ) , נקבע שתהיה סבירה.

Gn'f'R

פורסם

שים לב בפתיחת סוויץ שנדלקות מנורות ABS ו-CHECK-ENGINE וכבות אחרי התנעה.

רגישויות ידועות-ידיות בדלתות, ממיר קטליטי, פלסטיקה פנימית. לשים לב במיוחד לפליטה שאין עשן של שמן(רינגים\גומיות שסתומים).

השוק של האקסנט קצת גמיש אז רצוי להתמקח באכזריות..:wink:

אלטמן.

פורסם

אה, גם תושבות מנוע זו מחלה של האקסנט..שים לב.

חוץ מזה הדברים שיש לבדוק בכל רכב..

אלטמן.

פורסם

1. סביר להניח שהדשבורד שבור, לא להתרגש. מה שכן, לראות באיזו מידה, יש כאלו ששבורים ברמה ששמים כיסוי והכל פנאן ויש כאלו שאשכרה יש בור שאפשר לשים בו דברים והוא מרעיש. אחרי הקנייה להשקיע בימי שמש במגן שמש לחלון כדי למנוע הגדלה של הסדק.

2. לגבי שאר הפלסטיקה - מניח שהיא לא במצב טוב, אבל גם כאן יש פתרון. כמעט כל הפלסטיקה הפנימית ניתנת להזמנה מאיביי/יונדאי שופ במחירים סבירים, בפירוקייות יותר קשה למצוא כי זה לא כל כך החזיק ברכבים.

3. לבדוק שיש נוזל קירור אמיתי במצב טוב ואת הצינורות של מערכת הקירור, הטיפול במערכת מוזנחת הוא לא נעים בכלל.

4. לבדוק חלודות מסביב לחלונות ואת רמתן, בעיקר סביב לשמשה הקדמית.

5. בדיקה שרדיאטור חימום תקין, אם זה חשוב לקונה. החלפה שלו דורשת פירוק דשבורד, חזור לסעיף 1 ותבין שזה למעשה דורש קניית דשבורד.

6. אנטנה על כנף ימין, לבדוק שהיא לא עקומה/תקועה. אמנם לא תיקון גדול, אבל לקחת בחשבון.

7. לבדוק שהגיר לא עושה בעיות, שיפוץ שלו לא משתלם בעליל.

8. סה"כ רכב די אמין, לא בטיחותי בעליל, בסה"כ נוסע יפה מנקודה א' לב'. אבל תמורה יפה למחירו הנמוך.

אם תרצה רדיו מקורי שלו (עם מקום לקסטות), דבר איתי.

לדעתי, אם תחפש עוד קצת אולי תמצא רכבים יותר בטיחותיים משנתון יותר גבוה בתקציב הזה, צרפתים וכו'. האקסנט מיושן ובעיקר בעייתי מבחינת בטיחות.

• תוכן חדש...