Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני יודע אולי שזה לא דיון הכי מתאים, אבל רק בפורום הזה כן מדברים על מכונות שטיפה, לכן לא ראיתי שום פורום אחר שיכול להתאים חוץ מיזה.

מקווה שזאת לא תיהיה ההזרה הראשונה שלי, אם אסור לפתוח דיונים כאלה, בבקשה מנהלים תגידו לי את זה ליפני שאתם נותנים לי הזהרה למשתמש.

אני מחפש לקנות מכונת שטיפה 100 בר יד שניה מאזור חיפה והקריות.

יש לאבא שלי מכונה 160 בר שאני שוטף אצלו פעם בשבועים ככה קבוע, אבל הייתי רוצה שגם תיהיה לי אחת קטנה

אך בגלל עניין של צינורות ומאריכים, אני רוצה משהו פשוט שלא שוקל הרבה, אז 100 באר יספיק לי בקטע הזה.

אני רוצה לבצע פוליש, ולא נעים לי לתפוס לאבא שלי את החניה למשך כל היום ולעבוד מול לו הפרצוף בגלל שיש לו גישה למקור מים וחשמל + גרניק.

אני צריך גם להעביר את הג'רניק מעל גדר, כולל כבל מאריך והצינור, אז ג'רניק גדול וכבד לא מתאים לי כל כך.

אני חושב שהייתי מסתפק אפילו בלחץ מים של רובה גינה בעניין הזה

אבל בגלל שזה לא חסכוני, ולא חוקי, אז אם כבר יש לי גישה למים וחשמל אז שיהיה ג'רניק קטן וזהו.

טוב חפרתי, אז הבנתם אני מחפש ג'רניק 100 בר, אז למי שקנה ומצטער שלא קנה יותר מ 100 בר זאת גם הזדמנות למכור.

כמובן רק במצב תקין 100 אחוז, ובמחיר שפוי יחסית למשומש, תודה.

פורסם

למה לקנות משומש?

יש לבור 120 באר במחיר די טוב.

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-LAVOR-JD-120/pi1OT4F1B222#speclinksbox2

לי אין ניסיון איתה או בכלל עם המכונות האלה, רק ראיתי פעם אחת אצל אחד השכנים מכונה יותר רצינית של lavor והלחץ לא היה מספיק חזק לדעתי.

אני אישית חשבתי לקנות את המכונה הזו אך אני ממתין לראות אם אולי יהיו עוד דגמים בסביבות המחיר הזה.

פורסם (נערך)

באמת מחיר טוב, התקשר מחר לברר, ידוע על עוד פרטים עליה כמו אורך הצינור או כל פרט שלא רשום באתר?

עריכה: עכשיו ראיתי 4 מטר, אבל משלוח שלהם זה עוד 50 שקל אז יוצא כבר 400

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם (נערך)

עדיין זה נראה לי מחיר טוב , עד אתמול ראיתי את הדגם הזה גם בזאפ בסביבות ה 400 ש"ח ופתאום היום המחיר שם עלה.

עריכה:

עכשיו מצאתי לך במחיר נמוך עוד יותר מתצוגה:

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-LAVOR-JD-120/pi1OT4F1B222_tazoga

עריכה אחרונה על ידי ROEI-A
פורסם (נערך)

וואי בידיוק עכשיו הזמנתי את ההוא ב 352

עריכה: התקשרתי עכשיו הייתה לי אפשרות לבטל, אבל בסוף השארתי את זה ככה.

הוא אמר לי עדיף לך חדש לך תדע כמה זמן זה היה בתצוגה, הצינור פתוח, חלודה אי אפשר לדעת.

בשביל עוד 50 שקל עדיף שיהיה חדש, למרות שפתחתי את הדיון הזה כדי לחסוך כמה שקלים על יד 2.

תודה, בכל זאת.

עריכה אחרונה על ידי civic07
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...