Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהנעה VW POLO 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברשותי פולו 2009 הצורה הישנה, כל פעם שאני מגיע לאוטו אחרי יום או יום חצי בערך שאני לא מניע את האוטו ,(עומד בחניה)

אני מגיע לאוטו מכניס את המפתח לסוויץ מסובב את המפתח עד שכל הנורות נדלקות אחרי ששמעתי את המשאבת דלק פועלת,

אני מחכה כמה שניות עד שהנורות נכבות ואז שאני מסובב את המפתח והאוטו לא מניע בפעם הראשונה, וגם אם הוא מניע אז הסל"ד לא מתייצב

והאוטו נכבה .

רצוי לציין שבפעם השניה שאני מנסה להניע הוא מניע כרגיל והכל טוב ויפה וגם אם אני בא אחרי 5 שעות בערך הוא יניע .

זאת ההנעה הראשונית שעושה את הבעיות.

מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה מה יכול להיות?

תודה מראש

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב הזה שלך עם מנוע מדגם BUD יש מצב לחניקת אויר בזמן ההנעה בגלל לכלוך שהצטבר במצערת המנוע .בזמן ההנעה יחידת הבקרה מבצעת פתיחה קלה של המצערת כדי להכניס אויר שדרוש להנעת הרכב .במקרים בהם מצערת המנוע מאד מלוכלכת יכול להתקיים מצב בזמן ההנעה שהמנוע יבצע יניקה אבל האויר לא יכול להיכנס ולכן אל אף שהיניקה תקינה והדלק הוזרק ויש הצתה עדיין לא תיתקיים שריפה כי אין מספיק אויר בתאי השריפה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
ברכב הזה שלך עם מנוע מדגם BUD יש מצב לחניקת אויר בזמן ההנעה בגלל לכלוך שהצטבר במצערת המנוע .בזמן ההנעה יחידת הבקרה מבצעת פתיחה קלה של המצערת כדי להכניס אויר שדרוש להנעת הרכב .במקרים בהם מצערת המנוע מאד מלוכלכת יכול להתקיים מצב בזמן ההנעה שהמנוע יבצע יניקה אבל האויר לא יכול להיכנס ולכן אל אף שהיניקה תקינה והדלק הוזרק ויש הצתה עדיין לא תיתקיים שריפה כי אין מספיק אויר בתאי השריפה .

קודם כל תודה רבה על העזרה , דבר שני המצבר שלי בן 9 חודשים , ולגבי המצערת האם ניקוי מתבצע יעזור ? והאם אפשר לבצע את זה אצלכם בזמן טיפול שגם ככה אני צריך לעשות בקרוב ?

וכמה העלות של כל הסיפור מדובר גם בטיפול קטן ? אם אפשר תשובה בפרטי

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

• תוכן חדש...