Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , מהו משך הזמן מאז ההדברה באמצעות ראונדאפ עד שהעשבים מתים ? .

מהי הדרך הנכונה להוציא א העשבים לאחר שהם מתים , כוונת טורייה ,מגרפה ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

משך הזמן מאז ההדברה עד להמתה סופית הוא בן שבועיים לחודש.

הדרך הכי טובה היא בעזרת טוריה אבל היום לא משתמשים בכוח. אתה יכול לשכור חרמש {בערך 200 ש"ח ליום} ולעשות את העבודה הרבה יותר מהר וביותר קלות.

המינון של החומר הוא בערך כוס של חומר כל 15 ליטר מים במרססת. {לא צריך לשום יותר סתם חבל על החומר}

פורסם

תודה על התשובה . האם כשאתה מתכוון ל"כוס" מהחומר על 15 ליטר מים , מהי כוונתך ל"כוס" כמה מ"ל בערך ? .

יש לי חרמש בנזין של טנקה , הוא אחרי ניקוי קרבורטור - והחלפת פלאג . אני רק לא יודע איך מרכיבים לו החוט .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

המינון הוא באיזור ה 3-5 אחוז.

תקרא את ההוראות שעל המיכל. המינון משתנה בהתאם לצמחיה שאתה מדביר.

תשקול לצרף חומרים אחרים ליצרית קוקטייל הרבה יותר אפקטיבי (רחבי עלים, מונעי נביטה).

לעניין החוט, כל סוכנות לטיפול בכלים כאלו תשמח לסייע לך, מניח שבחינם.

אם אתה מהאיזור שלי, מוזמן לקפוץ (קדרון).

אתה יכול גם להוריד את המדריך למשתמש של החרמש שלך ופשוט לראות שם את התהליך.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

בגלל זה מרססים בד"כ בתחילת הקיץ מתי שלא יורד יותר גשם כי אם מרססים עכשיו אז יש מצב שיהיה גשם והריסוס לא יעזור.

פורסם

התיאוריה שלך לא נכונה וגם לא הגיונית.

עשבים משגשגים בחורף. אם אי אפשר לרסס בחורף אז מה הטעם בראונדאפ ודומיו?

זה לא יעיל לרסס בגשם, או אם יורד גשם ממש מיד לאחר הריסוס שאז החומר נשטף מהעלים.

אבל גשם שיורד בטווח של חצי יום ומעלה רק מסייע לקליטת ולפעולת החומר.

חלק מיצרני החומרים (לא זוכר לגבי ראונדאפ) בכלל ממליצים על השקיה יום לאחר הריסוס.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אפשרי לרסס בחורף אבל זה לא יהיה יעל כמו בתחילת הקיץ. הראונדאפ עובד על הירוק ואם כמו שאמרת תרסס עכשיו אז זה בסדר הוא ימית לך את הקיים אבל אם תרסס עוד חודשיים הוא ימנע צמיחה אלא אם כן ירד גשם /אתה משקה את השטח שאז הוא יוריד את החומר לאדמה כמו שאמרתי.

מה שאמרת שיש חומרי הדברה שמומלץ לרסס בגשמים זה "רונסטאר, גול" ויש עוד כמה אבל ראונדאפ אני בטוח ב100% שמים רק הורסים את הכוח שלו.

איפה שהייתי עובד היינו מרססים 7/8 מרססות של 500 ליטר ביום אז קראתי על החומר לפני שעבדתי איתו ומה שראיתי בעניים מה שריססנו בתקופה שהיה גשם לא היה מת מאה אחוז אבל מה שריססנו בסביבות פסח הייתה רואה שמתחיל למות כבר אחרי יומיים שלוש.

פורסם

המינון המומלץ הוא 1.5-2%.

כדאי להוסיף גול בשיעור של 30% מכמות הראונדאפ. להקפיד להוסיף את הראונדאפ אחרי הגול.

מומלץ להוסיף מעט סבון כלים. כמות של כפית למרסס 20 ל' תספיק.

אם בגינה יש הרבה חלמיות (חובזות) מומלץ להוסיף חופן גפרת אמון (דשן שעולה כמה שקלים לקילו).

מבחינת מועד ריסוס:

המומלץ לרסס לפנות ערב. ברגע שהחומר מתייבש הוא כבר לא עושה עבודה.

מומלץ לרסס בתקופת פורים. העשביה קטנה יחסית ועדיין לא פרחה והפיצה את הדור הבא.

האפקט מתקבל לאחר כ20 יום בתלות בטמפ'. חם יותר-מהיר יותר.

אם תוסיף גול האפקט יהיה לאחר 3 ימים.

בזהירות עם הגול. אל תרסס אם יש רוח וצמחי תרבות בסביבה. הוא יפגע בהם החומר נדיף.

אחרי הדברה וניקוי השטח אתה יכול לרסס גול או רונסטאר כמונעי הצצה.

בכל מקרה, קרא את ההוראות היטב לפני השימוש.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...