Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרצאה נפלאה מ-TED, אבל קצת שונה ממה שהכרתי

ניקו פ.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קוראים לילד סאם ברנס. בזמן ההרצאה הוא היה בן 17, ולפני ארבעה ימים הוא נפטר כתוצאה ממחלה מסובכת שהוא חי עמה. בהרצאה הוא מספר את הדרך שלו לחיות חיים מאושרים, על אף המחלה הנוראית שהוא חולה בה. מה שהדהים אותי זה רמת ההבנה, האומץ והאינטליגנציה שאני רק יכול לאחל לכל נער בן 17. הצורה שבה הוא מעביר את המסר שלו, יחד עם התוכן הנפלא, שאולי בהרצאה של 12 דקות נראה סתמי, אך שכחושבים על זה לעומק מדובר על שנים של התמודדות עם קשיים שלא כל אחד יכול לדמיין. התרשמתי והתרגשתי מאוד. אני מקווה שגם אתם.

http://www.youtube.com/watch?v=36m1o-tM05g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...