Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוויטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אם ברשותי סט של הרץ HSK 165, עם טוויטר מסוג MT25 וברצוני להחליף אותו לטוויטר MT28, אם יש עם זה בעיה כלשהי ?

ראיתי שהMT25 הוא 120 וואט והMT28 הוא 180.. האם זה ישפיע איכשהו ?

מבחינת חיתוכים וכו'?

פורסם
למה לך לעשות דבר כזה?

זה טוויטר שהוא פחות בהיר מה - ht25, מה גם קראתי בdiymobileaudio שמישו אומר שהוא פחות צעקני, יותר מתון וזה מה שאני מחפש.

הוא אומר גם שזה נפוץ בהיי אנרג'י וזה נגרם כתוצאה מנקודה חיתוך שהיא נמוכה מדי לטוויטר בקרוסאובר, אולם מניסיון שלו ה28 מילימטר לא צעקני גם בווליום גבוהה לעומת ה 25.

פורסם

הנקודת חיתוך שלו לא נמוכה מידי,אל תאמין לכל דבר שרושמים לך בפורמים,ולצורך העניין גם בחיתוך גבוה יותר הוא נשמע אותו דבר.

אישית יש לי את הסט הזה עם הטוויטר הנ"ל (HT25) וגם שמעתי את הHT28 וההבדל בניהם הוא זניח עד לא קיים.

ההבדל המשמעותי יותר בסט הזה זה הטוויטר.

ודרך אגב רוב הצרימות בסט הזה מגיעות בכלל מהמידבאס ולא מהטוויטר.

עד שאתה לא תשמע את ההבדל (שלא כ"כ קיים) בין הטוויטרים אל תעשה כלום,תשמע את שניהם ואז תחליט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

היה לי את הHT25 (יש לי אותו עדיין איפשהו) בזמן שהוא היה לי ברכב אני לא זוכר שהוא צרם לי,

בכל מקרה גם בקרוס שלו אמור להיות לך הנחתה לטוויטר.

• תוכן חדש...