Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מנסה לעזור לחבר להחליט בנוגע לרכישת רכב - הרכב הינו יד ראשונה מליסינג, ניסן טידה שעלתה לכביש באפריל 2010.

אשמח לחוות דעתכם לגבי הליקויים הרשומים בטופס הבדיקה (שהוזמנה ע"י הקונה).

תודה רבה!

Scan1 - Copy.jpg

פורסם

אני מקווה שהוא בוחן רכב טוב יותר מאשר כותב.

הרכב במצב מכאני סביר. אין תאונות שהן דיל ברייקר.

נראה שהוא קצת מוזנח (פלסטיקים שבורים וחסרים ברקסים לא מטופלים,ציריות נוקשות וכו') כיאה לרכב ליסינג שנהגו התייחס אליו כמו במערכון של "ארץ הנדרת".

המנוע ככל הנראה מזייף כי הוא מתחנן לטיפול בנוזלים ופילטרים איכותיים,לפלאש של הפיח שהצטבר לו על החיישנים, ולבדיקת מחשב במוסך מורשה יבואן.

לא נראה משהו קריטי. אבל כדאי לדרוש שיתוקן ע"י חברת הליסינג (לדאוג לקבל דו"ח 4 גזים עדכני תקין)

אם הבדיקה הוזמנה ע"י הקונה, וחב' הליסינג משלימה את כל הפלסטיקים החסרים והשבורים, ומתקנת את הדרוש תיקון, אפשר לקנות.

(אני לא מבין למה לקנות את הפחנוע שנקרא טידה מלכתחילה, אבל לא זו היתה השאלה:-P)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

(אני לא מבין למה לקנות את הפחנוע שנקרא טידה מלכתחילה, אבל לא זו היתה השאלה:-P)

מחזק + 1

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

תחזור לקומפיוטסט ותגיד להם שישנו את הבדיקה מ"מנוע מזוייף" ל"מנוע מזייף" , אם תקנה את הרכב ויהיה לו בעיה ותרצה לתבוע אותם אז הם יגידו לך "רשמנו מנוע מזוייף" ! - זה מה שהיה לי !!

לפעמים הם (לי זה קרה בטכנוטסט) כותבים בטופס משהו יחסית חמור אבל אומרים לך בע"פ משהו אחר כדי שתבין.. אבל בפועל כאשר יש בעיה שהם לא עלו עליה הם ישר יגידו לך "רק מה שכתוב בטופס מחייב" - תדאג שעל הטופס יהיה רשום רק את הדברים הנכונים !!

אישית אני בתביעה מול טכנוטסט, למזלי בתי המשפט כבר מכירים את הטריקים שלהם...

• תוכן חדש...