Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2001 גימגומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה שבת שלום

ברשותי פולו 2001 1.4

לאחרונה החלה תופעה מוזר של גימגום שמגיע פעם בהרבה זמן אבל מציק ברמה לא סבירה

הכוונה שלי שבהנעה ראשונה בבוקר בדרכי לעבודה נוסע על 2k סלד בהילוך ראשונה פתאום מתחילים גימגומים לכמה שניות ופתאום הם נעלמים והרכב מסתדר זה לא קורה הרבה פעם ב..

ברגע שיש גימגומים הרכב מוציא ריח של דלק שלא נשרף בסגנון של מכסחת דשא(התיאור הכי התאים עקב הריח) לאחר בדיקה במחשב לא נמצאו תקלות כלל אבל שוב ושוב הריח והגימגום נשארים החלפו חוטי הצתה ופלאגים עקב חשש להחטאת הצתה וגם זה נשאר אותו דבר, הרכב בלי עין הרע לא שותה שמן או משהו כזה, עלו לי חששות של ממיר קטליטי אבל שוב איני בעל מקצוע ולהחליף כל חלק וחלק ברכב יהיה יקר לי מדי,

מה לדעתכם התופעה?

עריכה: בנוסף לזה שום נורה של מנוע לא דולקת, אבל לאחר יעוץ עם חשמלאי יש חשש שתלשו את נורת המנוע כי גם בקדם הנעה שכל הנורות נדלקות אין נורת מנוע שנדלקת בכלל.

פורסם
סליחה, לא שמתי לב שכתבת זאת.

מה לגבי בדיקה של המצערת וניקוי שלה?

המצערת פורקה והניקוי שלה יצא כאילו המצערת חדשה..

ובכל זאת אין לי ולמוסך מושג אם בשיטת הפועלה להחליף כל חלק עד שזה מסתדר, חשבתי לקפוץ למוסך רון בזמן הקרוב

אבל אני אשמח לכייוון של התקלה.

פורסם
הבעיה נראית כמו צילינדר שמפסיק לתפקד. אולי אפילו סליל הצתה בעייתי. האם בסרק זה קורה גם?

בסרק ללא גז זה לא קורה, רק עם גז בניוטרל וגם אז זה קורה פעם ב..

פורסם

זה מסוג הבעיות שכל עוד התקלה לא מופיעה במחשב צריך לתפוס את זה על חם ואני מאמין שרון כבר מכיר את הבעיות מסוג זה ויידע לתת את הפיתרון. תעדכן שייסודר.

פורסם

אני לא מכונאי, אבל אצלי בפולו התופעה גם כן קרתה (בשילוב של עוד כמה דברים לצערי...) ולאחר טיפול ראש מנוע שכלל החלפה של מיסב טלטל - הדבר נעלם. אני חושד במיסב הנ"ל.

פורסם
זה מסוג הבעיות שכל עוד התקלה לא מופיעה במחשב צריך לתפוס את זה על חם ואני מאמין שרון כבר מכיר את הבעיות מסוג זה ויידע לתת את הפיתרון. תעדכן שייסודר.

אקפוץ אליו בקרוב ואעדכן

אני לא מכונאי, אבל אצלי בפולו התופעה גם כן קרתה (בשילוב של עוד כמה דברים לצערי...) ולאחר טיפול ראש מנוע שכלל החלפה של מיסב טלטל - הדבר נעלם. אני חושד במיסב הנ"ל.

מה זה מיסב טלטל ומה תפקידו בכל המערך הזה, בנוסף לגימגומים יש הרגשות שהרכב שותה יותר דלק ממה שהוא צריך..

פורסם

היה לי מקרה זהה לשלך שנפתר רק לאחר החלפת רכיבים תקולים במערכת ההצתה , לא אומר שזה הפיתרון אבל החלפת כבלים לא מחייבת שהמערכת עוד תקינה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
היה לי מקרה זהה לשלך שנפתר רק לאחר החלפת רכיבים תקולים במערכת ההצתה , לא אומר שזה הפיתרון אבל החלפת כבלים לא מחייבת שהמערכת עוד תקינה .[/quote

שוב אני יזכיר שקניתי את הרכב והוא עבר ישור קו מלא ביושר קו הזה החלפתי בנוסף חוטי הצתה ופלאגים חדשים, התופעה של הגימגום חדשה לגמרי וגם שתיית הדלק אם אפשר לקרוא לזה ככה.

פורסם

ידידי , המערכת לא נגמרת בפלאגים וחוטי הצתה , אפילו לא קוייל , יש חיבורי , צמות וכו' - לי הייתה תקלה דווקא בצמת החשמל .

שוב , איבוד הצתה זה כיוון לבדוק , אני אשאיר למומחים ברכב להעלות עוד נקודות חולשה .

אגב מיסב טלטל , לא מתיימר להכליל את כל המקרים והמנועים , אבל מעולם לא נתקלתי במיסב טלטל שחוק (ברמה שאכן משפיעה על המנוע) מבלי שיש רעשים מהמנוע (או בעיות לחץ שמן \ כשל מוחלט - שזה לא המקרה שלך) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

זה קורה לי גם :x גם החלפת מצערת וקוייל לא עזר. מקווה שיאירו פה אור על הפתרון

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...