Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עכשיו חזרתי מ סבב סוכנויות רכב

עקב חיפוש רכב סופר מיני מתאימה לתקציב של עד 80K

1. אופל קורסה בפרסומות עושה רושם אבל שנכנסים לרכב מרגישים נורא מיושן ובנוסף לכל המחיר ממש לא אטקרטיבי

2.סוזוקי בדקתי את ה ספלאש והסוויפט רכבים באמת נחמדים הבדל של 10K ביניהם רמות האבזור מאד פשוטות

3.פורד פיאסטה , גולת הכותרת לפחות מבחינתי הרכב מגיע עם מבחר גדול של תוספות כמו מסך 7" עם GPS מצלמת רוורס וכל זה

במחיר של 72K לדגם הידני .

אמנם בנוגע לטריידאין אין הצעות , אצטרך למכור את הטריוס בשיטה הישנה

נחשוב על הנושא במשך הסו"ש וכנראה אלך לרכוש אותה

פורסם
שלום

עכשיו חזרתי מ סבב סוכנויות רכב

עקב חיפוש רכב סופר מיני מתאימה לתקציב של עד 80K

1. אופל קורסה בפרסומות עושה רושם אבל שנכנסים לרכב מרגישים נורא מיושן ובנוסף לכל המחיר ממש לא אטקרטיבי

2.סוזוקי בדקתי את ה ספלאש והסוויפט רכבים באמת נחמדים הבדל של 10K ביניהם רמות האבזור מאד פשוטות

3.פורד פיאסטה , גולת הכותרת לפחות מבחינתי הרכב מגיע עם מבחר גדול של תוספות כמו מסך 7" עם GPS מצלמת רוורס וכל זה

איך הגעת ל72000?

המבצע עכשיו הוא 69000 + 1188 שח אגרת רישוי..

סה"כ 70188 ש"ח על הכביש!

פורסם

אומרים בערבית "אילי ביחוט פלוסו- בנת אלסולטאן ערוסתו".

אתה משלם כלום כסף ועוד רוצה תמורה?

אתה צריך להבין שהיבואנים עשו דיל עם היצרן לפיו מגלחים כל דבר אפשרי בכדי להגיע לרמת מחירים זולה.

זו כמובן הכלה.

אתה רוצה משהו טוב יותר- תשלם.

פורסם

ואגב, סבתא שלי ז"ל היתה אומרת באידיש " בחינעם, מעכט כינים".

ובתרגום לעברית: בחינם קונים רק כינים.

וזה בהחלט נכון.

מי שמשלם- מקבל.

בקניה בזול- תקבל תמורה בהתאם. זה המצב ידידי.

פורסם
ואגב, סבתא שלי ז"ל היתה אומרת באידיש " בחינעם, מעכט כינים".

ובתרגום לעברית: בחינם קונים רק כינים.

וזה בהחלט נכון.

מי שמשלם- מקבל.

בקניה בזול- תקבל תמורה בהתאם. זה המצב ידידי.

גם ערבית וגם אידיש?!

אתה ממש בחור אינטרגלקטי.:scatter:

פורסם

בדיוק חזרתי מסוכנות פורד בחיפה.

יש טרייד אין "על כל רכב" (כמה תקבל זה כבר תלוי ברכב עצמו, אבל בכללי מוכנים לתת הצעה על כל דבר).

מימון 100% דרך לאומי בפריים+0.2 עד 60 תשלומים או דרך הפועלים עד 80% בפריים+0.15.

כאמור רמת אבזור אמביאנט הבסיסית בתוספת מערכת מולטימדיה תואמת מקור שעושה שימוש בכל הלחצנים המקוריים, ניווט של igo primo, מצלמת רוורס, דיבורית BT, זיכרון פנימי 4GB ויודעת לנגן DVD.

כמו כן קודנית ועלוקה במתנה.

אפשר לקחת כל צבע חוץ מחום, כל הצבעים במלאי ובאספקה תוך 14 יום.

ברכב ההדגמה אגב היה אפשר לראות בדיוק איך נראית התקנה מקומית - מעט שריטות על הפלסטיקה שבכללי לא ישבה כמו שצריך, וקליפס אחד שבור שיצר רווח מאוד מכוער בין הפאנל והדאשבורד.

ציפיתי שלפחות ברכב הדגמה לא יהיו פאשלות כאלה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא יודע מה קורה בפורד חיפה.

היה גם איזה יוסי שהתלונן על הרכבים שם.

בפורד ת"א הכל היה נראה מצויין, יושב בול, ובלי שריטות.

גם בדקתי יסודי במיוחד כי חששתי מההתקנה המקורית.

אבל מבחינת ההתקנה, הופתעתי מאד לטובה - עד כדי כך שאם היו אומרים לי שזה מגיע ככה מהיצרן יכולתי להאמין.

פורסם

יש טרייד אין "על כל רכב" (כמה תקבל זה כבר תלוי ברכב עצמו, אבל בכללי מוכנים לתת הצעה על כל דבר).

מימון 100% דרך לאומי בפריים+0.2 עד 60 תשלומים או דרך הפועלים עד 80% בפריים+0.15.

אם אתה עושה טרייד אין - בשביל מה מימון 100%.

כמוכן - בדקת בבנק מה הריבית בלי תיווך סוכנות הרכב (להערכתי כמה עשיריות אחוז מתחת לפריים, אבל תלוי בנתוניך האישיים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פרסמתי לידיעת הכלל, אני אישית לא צריך לא טרייד ולא מימון.

יש יותר מדי שרשורים על המבצע הזה, באחד רושמים שאין טרייד, באחר רושמים שאין מימון על הדגם הזה ספציפית, וזה חרטע כי היום בסוכנות אמרו לי שאפשר גם זה וגם זה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
פרסמתי לידיעת הכלל, אני אישית לא צריך לא טרייד ולא מימון.

יש יותר מדי שרשורים על המבצע הזה, באחד רושמים שאין טרייד, באחר רושמים שאין מימון על הדגם הזה ספציפית, וזה חרטע כי היום בסוכנות אמרו לי שאפשר גם זה וגם זה.

יש הרבה שרשורים, זה נכון, אבל לא זכור לי שמישהי דיבר על טרייד אין.

בכל אופן - יש מימון על הרכב, ותמיד היה. אבל זה לא מעניין.

המימון שמדברים עליו הוא מימון במסגרת המבצע, למשל אם תיקח פוקוס אז יהיה לך מימון ללא ריבית על 100000 ש"ח אם אני זוכר נכון. לפיאסטה הידנית אין הטבת מימון, אבל בוודאי שאפשר לקחת את המימון שתמיד מוצע..

אז מי שאמר שאין מימון - התכוון שאין מבצע על המימון..

• תוכן חדש...