Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר ידידה שלי ואני חנינו באפור בתל אביב (לא סגור על שם רחוב אבל בנווה צדק יוצא מרחוב שבזי).

מוכן להתחייב על כך שלא היה שם שלט ואת השלט שמו היום בבוקר והפלא ופלא כל מי שחנה ברחוב קיבל דו"ח.

הידידה כבר פנתה אליהם והם מוסרים שהשלטים נמצאים מ2010. אני יודע שהיה עמוד ללא שלט וככה זה בכל הרחובות באיזור.

מה היא יכולה לעשות?

ועכשיו אליי

את הדו"ח לא קיבלתי, אולי בגלל צעיף אדום באוטו, אולי הפקח טעה בתו שיש לי שם, אולי סתם מישהו לקח (למה??!!).

במידה ומישהו לקח מה אפשר לעשות?

תודה

Peugeot  5008 2023 

פורסם

לגביך:

הכתובת מעודכנת נוהג להוציא דואר רשום

אם התשובות הם כן

תזדיין בסבלנות עד שתקבל את הדו"ח בדואר רשום בעוד כ 4 חודשים ואז יהיה לך זמן נוסף של 90 יום לשלם.

לגביה - אפשר להתחיל מבדיקת ההיסטוריה של התמרור, חייב לעבור בוועדת תימרור ברשות המקומית, שם יהיו כל המסמכים הרלוונטיים לאותו תמרור.

כמו כן אולי רצוי להתאגד עם אנשים נוספים שקיבלו את הדו"ח.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה טוען שהיה עמוד ללא שלט. צילמת אותו? הרי עמודי תמרור לא עומדים סתם ככה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה טוען שהיה עמוד ללא שלט. צילמת אותו? הרי עמודי תמרור לא עומדים סתם ככה.

בכל האזור יש עמודים ללא שלטים

אני עובד באיזור כמעט שנה וחונה שם בערך 4 חדשים

אין שלט.

זו הסיבה שכולם חונים. וכפי שציינתי כל מי שחנה ברחוב קיבל דו"ח.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

נסו לבדוק בעירייה האם התמרור מאושר. אם התמרור חוקי, הושחט והיום במקרה העירייה החליטה לתקן אותו, אז אני לא רואה דרך לחמוק מהדו"ח ללא הוכחה לכך שכאשר חנית שם לא היה שם תמרור. האם יש מצלמות באזור שאולי קלטו את הרכבת התמרור?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התמונות של הערים הגדולות הן מסביבות אוקטובר 2011.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן בדקתי בגוגל סטריט ויו והפלא ופלא השלט לא שם.

מה גם שהבחורה ברשות החנייה אמרה שהשלט שם מ2010.

3 שנים אחורה (ולי זה נראה יותר 3 חדשים) אנחנו ב2011

מה שאומר שהיא שיקרה.

מבחינתי אני אלך למשפט על זה.

מעבר לזה שהרסו לי את הסופ"ש (למרות שאני יודע שמדובר בשטות, זה עדיין מציק בראש).

עכשיו צריך למצוא חנייה אחרת.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

חבל שאתה מתרגז ועוד יותר חבל שתלך למשפט, כי תפסיד זמן, אנרגיות, ואולי הקנס יעלה.

באותה מידה לא משנה מה יש ברחובות אחרים כי היית יכול לחנות בהם ולהסיר ספק.

לא משנה מה הנציגה אמרה, כן משנה אם באותו יום היה תמרור לפני תחילת החניה. אם הוא הוצב ב-2012 או 2010 לא חשוב, לא עוסקים באיכות השרות בעיריה אלא בחוקיות החניה שלכם.

אבל אם הוא הוצב בדיוק ביום בו חניתם ולאחר תחילת החניה - וכבר קרו מקרים כאלו שתועדו ברשת - זה המצב היחיד שיש לך קייס.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב ,אמנם עבר זמן אבל אני אעדכן בכל מקרה.

ערערתי כמו עוד כמה חברים שנדפקו שם. ואכן עיריית תל אביב מסרה שהדוחות לכל הטור מכוניות במשך אותם שבועיים בוטלו, מאחר והקבלן ששם את השלט

לא שם תאריך על המדבקה. בקיצור בלה בלה בלה

הדוח בוטל.

עם זאת אני אוסיף שאת הדו"ח טרם קיבלתי ידעתי שיש דו"ח מזה שהיה לי את הסליפ הלבן על האוטו.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

קיבלת את זה בכתב? אם לא - זה לא שווה את זמן האויר של השיחה. אם מדובר במכתב - תייק אותו במקום בטוח, כיון שאתה עלול להזקק לו בעתיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...