Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתתף בצערך.

איזה מעשה נבזי, זו צרות העין שמאפיינת המון אנשים בארץ לצערי.

רק אתמול ראיתי בחניון במוו Z4 יפיפיה שמישהו עבר עליה עם מפתח.

למה!?!

קח את זה בקלות.

לדעתי רק תיקון עם מכחול ואז פוליש יכול לטשטש את זה

פורסם

תודה על התגובות

אנסה פוליש

אם לא יעזור אני אנסה עם מכחול.

מאיפה ניתן להשיג מכחול עם צבע כמו שלי?

פורסם
תודה על התגובות

אנסה פוליש

אם לא יעזור אני אנסה עם מכחול.

מאיפה ניתן להשיג מכחול עם צבע כמו שלי?

1. תמצא את קוד הצבע של הרכב שלך. בד"כ מודפס על המדבקה בצד הדלת של הנהג. אם לא, תבדוק בספר הרכב היכן מוצאים את קוד הצבע.

2. תרכוש צבע לפי דגם הרכב וקוד הצבע שלך. אפשר לרכוש במקומות נבחרים בארץ ויש גם ערכות צבע באינטרנט (ואפילו באיביי) מכל הסוגים - בסביבות 70 - 100 ש"ח מקבלים ערכה טובה שכוללת צבע, לכה, פוליש, ועוד.

3. הכי חשוב - אל תחשוב להתחיל לפני שתלמד טוב טוב את הנושא, תיקוני צבע מקומיים דורשים כישורים וקל להרוס את הצבע עם עבודה חובבנית. אם אתה ממש מתעקש אז נסה קודם נסה בפינה נסתרת של הרכב (תחתית הטמבון וכד').

4. תשאל הרבה שאלות ותקרא את ההוראות!

פורסם

תודה רבה!!

מישהו יודע איפה אפשר לקנות צבע לפי קוד באיזור חיפה והקריות?

או שיש אתר שמומלץ להזמין ממנו?

שוב תודה לכל מי שעזר

• תוכן חדש...