Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 2007 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לא יודע אם זה קשור, אבל הערב תדלקתי בפז סיירים 95 נטול עופרת בשירות מלא ולאחר מכן נסעתי הביתה.

אחרי 15 דקות חזרתי לאוטו וניסיתי להניע אבל ללא הצלחה, עד עכשיו אני לא מצליח להניע ועל הבוקר אזמין גרר.

האם יש מצב שהדלק גרם לבעיה ? כלומר סולר ? קרו מקרים בארץ שלנו...

שאני מנסה להניע אין רעש של נגמר המצב, יש רעש של סטרטר אבל המנוע פשוט לא מתחיל לפעול.

יש כמה נורות שדולקים ואחד מהם זה הצהוב שנראה כמו ברז (משהו שקשור לגזי פליטה, אלקטרוני) וגם מנורת המצבר והשמן מצטרף אחרי כמה שניות.

מה יכולה להיות הבעיה ?

תמונה מצורפת

postimg.org/image/jk1l19bnl

פורסם

לא נראה לי שתדלקת סולר מכיוון שהפיה של הסולר גדולה משל 95 ולא הייתה נכנסת לפתח מילוי הדלק.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בסוף הבעיה היא בקודנית שיש לי ברכב.

מבחינת חברת הביטוח אני לא מחוייב בקודנית.

האם כדאי לי להסיר בעלות של 120שח את הקודנית לגמרי ולהישאר רק עם אימובילייזר שנמצא במפתח ? או שמא כדאי לי להתקין קודנית חדשה של פוינטר שלדג בעלות של 350שח ?

האם יש טעם להתקין עכשיו? האם זה קריטי? אם בכל מקרה צריך מפתח ומפתח לא יגנבו לי... האם חייבים קודנית ? האם להשקיע כרגע?

• תוכן חדש...