Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 2010- הגה רועד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל החברים בפורום שלום

שאלה נוספת . מקווה שלא נמאס לכם ממני עדיין.

אז הבעיה כזאת רק קניתי את הרכב וקיבלתי את הבדיקה שעשו בקומפיוטסט איך שהרכב חזר לשלמה סיקסט מהליסינג.

הרכב היה פשוט בובה תקין 100 אחוז בהכל חוץ מעניין קוסמטי של פגושים.

בנסיעה ראשונה שמתי לב שאיך שהגעתי ל-80 קמ"ש ההגה מתחיל לרעוד. נכנסתי לתחנת תדלוק וניפחתי גלגלים. אכן הדבר עזר אך לא להרבה זמן ... ההגה עדיין רועד רק שבמקום ב-80 קמ"ש הוא מתחיל ב 110 קמ"ש. מה לעשות ..?

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

קפוץ לפנצ'ריה הקרובה לבצע איזון גלגלים, זה אמור לפתור את הבעיה, כמובן אם אין ג'אנט או צמיג פגום, ואת זה פנצ'ריה נורמלית תאתר כבר.

פורסם

תודה רבה על ההמלצה ...

כמה זה יעלה לי .. יש לך מקום בתל אביב שאתה יכול להמליץ לי לגשת אליו ? ויש לי את הגלגלים של הסטוק בלי ג'נט.

פורסם
תודה רבה על ההמלצה ...

כמה זה יעלה לי .. יש לך מקום בתל אביב שאתה יכול להמליץ לי לגשת אליו ? ויש לי את הגלגלים של הסטוק בלי ג'נט.

איזון עולה בערך 25 ש"ח לגלגל.

פורסם

יש מקום בתל אביב מומלץ ? בדרום תל אביב ?

פורסם
יש מקום בתל אביב מומלץ ? בדרום תל אביב ?

פנצ'ריית סער - ברחוב השלושה, צמוד ליד אליהו. אם אתה מכיר את דינמומטר אתה פשוט ממשיך עם הרחוב עד שאתה רואה אותו מצד ימין. חפש בוויז...

הבנאדם מקצוען אמיתי

ותגיד שאני שלחתי אותך :)

פורסם
פנצ'ריית סער - ברחוב השלושה, צמוד ליד אליהו. אם אתה מכיר את דינמומטר אתה פשוט ממשיך עם הרחוב עד שאתה רואה אותו מצד ימין. חפש בוויז...

הבנאדם מקצוען אמיתי

ותגיד שאני שלחתי אותך :)

סבבה . תודה לך

רק איך קוראים לך ?!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חבריה תודה לכל העוזרים.בסופו של דבר נכנסתי למוסך והם הפנו אותי לפנצריה נכנסתי לפנצריה והתגלה כי כל הגלגלים היו לא תקינים

אונם חלקם חדשים אבל כל גלגל היה שונה מהאחר. חברה שונה גודל קוטר הכל.

ועוד יותר מפתיע יש לי גנטים שהם סטוק אז הברזלים היו עקומים ובפנצריה תיקנו לי מה שאפשר ואפילו 2 החליפו לי

בקיצור עלות הנזק תיקון וישור הג'נט פלוס 4 צמיגים חדשים של פירלי פלוס גנט חדש ישן מהסחורה של הפנצ'רי

עלו לי 2000 ש"ח

כל מי שבאזור פרדס חנה חדרה כרכור גר אני ממליץ מאוד על פנצריית א.א של אייל ועוד משהו שסליחה שחכתי את שמו כרגע הם צמודים למכון של הטסטים בפרדס חנה שם.

יחס אדיב מהיר וחבל על הזמן.

• תוכן חדש...