Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU rd4 blaupunkt

urilivne
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים :)

אני מעוניין לשדרג את השמע ברכב שלי ולצערי אני לא מבין גדול במערכות לרכב.

בתמימותי רכשתי זוג רמקולים GTO938 JBL שמאוד נהנתי מהם ברכב הקודם אבל ה HU הקיים ממש לא מזיז אותם.

מכיוון שאין אפשרות להחליף HU הקיים ששולט על מחשב הרכב המליצו לי לרכוש מגבר ולאחר מחשבה נוספת אם כבר להשקיע אז ארכוש עוד זוג קומפוננט קדמיים.

אני שומע בעיקר מוסיקת רוק, גאז ובלוז

התקציב שלי למגבר והקומפוננטים הוא 1000 ש"ח לפני התקנה ואביזרים נלווים

מצאתי מספר מגברים שנראים לי מתאימים:

Crunch P1400.4

Rockford R3004

JBL CS-60.4

JBL GT5A604

קומפוננטים:

JBL GTO-608C

Cerwin Vega 65cs

אשמח לשמוע את המלצתכם.

פורסם

אני לא יודע אם אין אפשרות להחליף את המכשיר בדוק את זה לעומק

המכשיר הנ"ל מגיע ללא יציאות RCA מה שאומר שאתה תצתרך מנחת כדי לחבר את המגבר למערכת.

הייתי הולך על מגבר רוקפורד R3004 עם קומפוננט מורל טמפו.

פורסם

אם אתה רוצה להחליף את המערכת המקורית יש לך אופציה לקנות מתאם שיעביר את השליטה על מחשב הרכב לידית פיקוד הסטריאו על ההגה.

עלות כ 300 שח.(צריך להזמין מחו"ל)

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אם אתה רוצה להחליף את המערכת המקורית יש לך אופציה לקנות מתאם שיעביר את השליטה על מחשב הרכב לידית פיקוד הסטריאו על ההגה.

עלות כ 300 שח.(צריך להזמין מחו"ל)

על זה עוד לא שמעתי... יש לך קישור?

• תוכן חדש...