Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל חומר שומני שתמרח על פלסטיק "יחדש" אותו לכמה דקות/ימים תלוי בשומניות החומר, גם החומרים שאני מורח על הפלסטיקים אצלי נותנים לפלסטיק מראה חדש, אבל זה לא נשמר לאורך זמן. ידוע לכם האם מצב הפלסטיק באמת נשאר כמו בתמונות לאורך זמן ואם כן לכמה זמן?

תודה,

פורסם
העמידות של ה C1 נמדדת בשנים והיא תלוייה באיכות ההכנה של הרכב.

רכבים משנתונים ישנים יגיעו לתוצאות מצוינות ורמת עמידות גבוהה ביותר,שוב תלוי ברמת ההכנה של הרכב.

שלומי.

EXOv2 יחזיק על הרכב עד כ 24 חודשים וכמו בכל ציפוי איכות ההכנה תשפיע על התוצאה, גם ב EXOv2 וגם ב C1.

שלומי.

פורסם
ראיתי שבחו"ל ה-EXO עולה כ-250 ש"ח. מקווה למחיר נוח בארץ.

כמו שציינו, המחיר הממוצע אצל מפיצים יעמוד בערך על 305 שקלים לפני הנחות כאלו ואחרות.

אצלנו ב Showroom המחיר עדיין לא נקבע, אך הוא אמור לעמוד בערך על 305 שקלים לפני הנחות שישתנו מעת לעת, כך שהמחיר הסופי אכן יתקרב באופן סביר למחיר בחו"ל.

פורסם

ניסיתי, אך תמיד שהחומר מתיבש חוזרת הפלסטיקה למראה אפור. מת כבר לנסות את הC4, יש כבר מחירים?

וקראתי קצת על הC5 נשמע מבטיח, יש לכם ניסיון איתו?, האם כל הלכלוך יורד עם מים בלבד מהגאנטים?

פורסם

GTechniq צברה לעצמה מוניטין בתחום הציפויים ולא בכדי, המוצרים שלה באמת טובים כפי שהם מצהירים.

אתה יכול לבדוק ביקורות של משתמשים שניסו את החומרים לאורך חודשים רבים, כולם מעידים על הצלחה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מעלה שרשור ישן כי באמת מעניין אותי מבחן התוצאה (מבחן הזמן) בעניין יישום של C1 ו/או EXO.

קיבלתי היום משלוח עם המוצרים האלה ואני ממש מתלבט בין שלוש האופציות הבאות:

- יישום C1 בלבד

- יישום EXO בלבד

- יישום של שניהם (EXO מעל C1)

מה אומרים המומחים?

ראיתי ששלומי מיישם את ה-C1 , הבנתי שעוד שני חברי הפורום ממליצים על C1 בלבד (ללא EXO)

האם מישהו יישם את שניהם?

רק EXO כ-STANDALONE?

לפי המצגת של החברה C1 זה ציפוי ננו שנותן הגנה ל 4-5 שנים ו EXO נותן ברק מטורף, הגנה נגד קרינה, שיטינג וכל זה לתקופה עד 1.5 שנה.

פורסם

אני עשיתי אצל שלומי C1 ומיד אחריו EXO. אוטו חדש, עבר הכנה של פלסטלינה ופוליש עדין בהמלצתו. זה בעניין הכנה מקסימלית לתוצאה טובה לזמן רב. היום, חודשיים אחרי אני מאד מרוצה. הניקוי הרגיל קל מאד - קצף, כפפה, שטיפה וזהו. ניקוי לא רגיל זה שרף עצים בשפע. אני עובד לפי העיקרון של כמה שפחות לשפשף את הצבע. ניסיתי פלסטלינה מסוג כפפת פרקלה - לא עובד. אלכוהול 70 אחוז - לא עובד. בנזין לבן עובד אבל צריך להספיג, להמתין דקה ולנגב. על התהליך הזה יש לחזור כמה פעמים! שרף זה דבר עיקש מאד. באחת הפעמים איבדתי את הסבלנות ושיפשפתי כתם שרף עם מטלית מיקרופייבר ובנזין לבן על צבע נקי. אחרי דקה תפסתי את עצמי ובדקתי אם עשיתי נזק: לא מצאתי אף סווירל קטן! בדקתי בשמש מכמה זויות. ציפוי ה- C1 עמיד וה EXO מבריק ויפה. חפשו קצת אחורה בפורום הזה את פרויקט הגולף הלבנה שלי ואת פרויקט אלפא רומיאו.

פורסם (נערך)

באמת הניקיון נהיה ממש קל והבידינג המטורף גם כשהרכב מלוכלך מעלה חיוך טיפשי על הפרצוף :)

עריכה אחרונה על ידי Dada

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תוכן חדש...