Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים TOYO SPORT T1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל להחליף את הצמיגים (FALKEN מידה 225/55/R17) המורכבים על המכונית (CITROEN C5 MK3) שלי. למרות היותם יחסית חדשים (סוף 2012), אני לא ממש מרוצה מהם (ככה קניתי). תמורת מחיר אשר לא יגרום למכירת כליה הציעו לי TOYO T1 SPORT (בסביבות 2350 ש"ח לרביעיה). מותגים (CONTINENTAL וכד.) מתקרבים ל-4000ש"ח (וגם החל מ...). הייתי שמח לשים HANKOOK, אך אין מידה כזאת.

מאחר ואני רחוק מהנושא והבנה בצמיגים אשמח לקבל דעתכם על צמיגי TOYO אשר הציעו, או המלצות למשהו מקביל (איכות ומחיר).

בתודה,

אדוארד.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

צמיגים שנותנים לדעתי יחס תמורה מחיר מעולה. צמיג שיודע להיתנהג, די טובים ברטוב ובבלימה ושחיקה מרוסנת.

בשל היותו צמיג על הצד הספורטיבי הדופן שלו קשה לכן לא יהיה מהצמיגים הנוחים, אבל לא נראה לי שזה משהו שצריך להדאיג אותך ברכב שלך.

בשורה תחתונה ברמה הזו של המחיר מאוד ממליץ.

פורסם

יש לחבר את הצמיגים האלו על סובארו B4, הצמיגים אוחזים את הכביש בצורה מפחידה, לא יאומן עם איזה פניות הרכב פונה איתם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לא רשמת מה הדרישות שלך מהצמיגים, ומה לא מספק אותך בFALKEN שמותקנים עכשיו (איזה דגם הם?).

מאחר ומדובר בסיטרואן "חווית נהיגה מושלמת" אשמח לצמיגים שקטים, רכים ואמינים.

יש לחבר את הצמיגים האלו על סובארו B4, הצמיגים אוחזים את הכביש בצורה מפחידה, לא יאומן עם איזה פניות הרכב פונה איתם.

אם אתה מדבר על רכב עם 4X4... אז גם עם צמיגים סיניים הביצועים יהיו מעל המצופה.

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

מכל מה שקראתי ב"רחבי הפורום" הבנתי כך (לגבי צמיגי TOYO SPORT T1):

1. יתרון: צמיג סביר הנותן תמורה טובה במחיר שפוי

2. חסרון: אורך הצמיג מאוד קצר מהמקובל.

תקנו אותי :evil:

פורסם

אורך צמיג נובע ישירות מאופן הנהיגה שלך, הטרייד שלהם 245, כך שאם אופן הנהיגה שלך רגוע ברב הזמן אז אמורים להחזיק מספיק זמן, מה שכן לגבי השקט שלהם לא בטוח.

פורסם
אורך צמיג נובע ישירות מאופן הנהיגה שלך, הטרייד שלהם 245, כך שאם אופן הנהיגה שלך רגוע ברב הזמן אז אמורים להחזיק מספיק זמן, מה שכן לגבי השקט שלהם לא בטוח.

כיצד ממירים נתון "טרייד" הזה למושגים ברורים לנפש יהודית? :shock:

פורסם

בקיצקץ... לא מצאתי פרמטר טרייד ומשמעותו. מצאתי כי חברה נותנת אחריות (ארה"ב) 20,000 מייל (32,000 ק"מ). שזה בערך 2 שנים של נסועה. אין שום פרמטר אחר באתר רשמי של TOYO.

לגבי שחיקת הצמיג: כעיקרון נמדד לפי שחיקת הטקסטורה שלו. אין פרמטר לתכנון, אלא מדידה תקופתית של עומק "הטקסטורה" ויש קריטריון לפסילה. בנוסף מסתכלים על סדקי יובש.

את הצמיג מקובל להחליף כל 3 שנים בגלל שחיקה מוגברת (אופן הנסיעה) או עד 5 שנים - בלאי טבעי של חומר הצמיג (אפילו אם לא שחוק). היצרן לא מתחייב על הצמיג מעל התקופה הנקובה.

ועכשיו נחזור למטרת השרשור: כל בעלי צמיג שבנדון TOYO T1 sport אשמח לתגובתכם.

• תוכן חדש...