Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים במקרה של החלקה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונו , הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לאחר ששאלת את השאלה הזו , היא לגשת לעבור קורס נהיגה מתקדמת .

כול תשובה שתקבל כאן , טובה ככול שתהיה , לא תהיה טובה כמו קורס .

דרך צלחה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
לצאת לדריפט גם עם הנעה קדמית :wink:

:lol: :lol:

מישהו יכול להעביר לי קורס נהיגה מתקדמת מהשניה למחר?

אני צריכה להגיע בשלום לעבודה!

(מה גם שאם כבר נהיגה מתקדמת, נחכה לרכב הבא עם גיר ידני כמו שצריך.)

פורסם

הוראה בסיסית לנהג ה'הדיוט' - קודם כל לנסוע הרבההה יותר לאט מהרגיל, במקרה של החלקה פשוט לבלום,

ולהשתמש בהגה להתחמק ממכשולים אם יש. גם אם זה ייגמר בסבסוב על המקום זה עדיף על כל אופציה אחרת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אפשר בהחלט לעשות על אוטומט, הצורך בידני הוא בשלבים מתקדמים וזה בנהיגה ספורטיבית, אין קשר ללימוד איך להתנהג עם הרכב באופן שוטף.

פורסם

phpclub

אשמח אם תראה לי את הצורך בידני מול הDSG שלי בנהיגה ספורטיבית בשלבים מאוד מתקדמים (יודע מה, אפילו הכי מתקדם שלך).

בכל מצב תשאר מאחור.

פורסם

לבלום עד שהגלגלים ימצאו במה להאחז ויעצרו לקוות לטוב ולמרכז את ההגה כמה שאפשר אלא אם כן יש מכשולים בדרך ואז תנסי להתחמק .

ואם החלקת בפניה טיפה מהירה, תגידי שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד עד שתשמעי את הבום :lol: .

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
phpclub

אשמח אם תראה לי את הצורך בידני מול הDSG שלי בנהיגה ספורטיבית בשלבים מאוד מתקדמים (יודע מה, אפילו הכי מתקדם שלך).

בכל מצב תשאר מאחור.

למה התקיפה?

אני לא עושה תחרות מול רובוט, וכרגע אני עדיין לא עושה תחרות מול אף אחד (אני עדיין לא טוב מספיק), לא דיברתי על תחרויות וזמנים.

גם לי יש רכב עם DSG ואכן זה כיף, אבל ידני זה כיף אחר ולדעתי האחד לא מחליף את השני.

ובכלל עניתי לפותחת השרשור, מה אתה קופץ?

פורסם

ההנחייה לנהג שלא יודע כלום בנהיגה: במקרה של החלקה ואובדן שליטה על הרכב, ללחוץ בכל הכוח על הבלמים ולקוות לטוב. ככה לפחות מוודאים שהרכב לא צובר תאוצה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...