Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש פה -וזאת ההודעה ראשונה שלי -אז שלום לכולם :smile:

הבנתי מחבריי הפורום שרמקולים במחיר סביר אפשר לרכוש את מורל טמפו ב -500 שקל

(למרות שזה לא מסתיים במחיר הזה כי ההתקנה עולה לפחות 150 שקל של הרמקולים ..)

לכן שאלתי היא ,איזה רמקולים קדמיים בתקציב נמוך יותר אפשר לרכוש ושישמעו בצורה טובה ..?

מדובר על רכב ללא מגבר עם

רדיו דיסק לרכב Clarion CZ202A

אשמח לקישור בזאפ של הרמקולים שאתם ממליצים.

תודה.

פורסם

היו לי rockford R1653 זמניים, vocals יפים מאוד בלי bass משמעותי, סה"כ נהנתי וקיבלתי תמורה טובה לכסף.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746861

באיזור ה200-300 ש"ח לזוג, אל תצפה לניסים משום רמקול בטווח הזה.

אישית-לא נהנה משום רמקול דל תקציב מלבד רוקפורד.

ואור, לשאלתך,

עדיף זוג קומפוננטים עם זוג רמקולים אחוריים על מגבר 4 יציאות מאשר 4 רמקולים רגילים וסאב על מגבר 4 יציאות.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
היו לי rockford R1653 זמניים, vocals יפים מאוד בלי bass משמעותי, סה"כ נהנתי וקיבלתי תמורה טובה לכסף.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746861

באיזור ה200-300 ש"ח לזוג, אל תצפה לניסים משום רמקול בטווח הזה.

אישית-לא נהנה משום רמקול דל תקציב מלבד רוקפורד.

ואור, לשאלתך,

עדיף זוג קומפוננטים עם זוג רמקולים אחוריים על מגבר 4 יציאות מאשר 4 רמקולים רגילים וסאב על מגבר 4 יציאות.

אם הבנתי נכון אם אני לא כל כך מתלהב מבאס גדול אז הקומפוננט יספק לי מספיק באס ואני מגביר את ארבעת הרמקולים ברכב ?

והאם זה חשוב להשקיע גם בזוג איכותי מאחורה או אפשרי הרוקפורד שהצעת כאן למעלה + Dotech מקדימה

פורסם

קומפוננט לא מספק באס כלל, לכן צריך רמקול אחורי שיספק באס כלשהו במידה ואין לך מגבר וסאב.

הרמקולים שקישרתי מספקים צלילי באס "לא להיט" ולכן לא מומלץ להוסיף אותם מאחור אלא רק מקדימה בשביל הצלילים הגבוהים.

במידה וחיברת קומפוננט מקדימה(dotech למשל) רצוי מאודשתגשר אותם למגבר ולא ישירות למערכת.

לאחר מכן תצטרך להוסיף באס, בין אם זה סאב או זוג רמקולים איכותיים שיגושרו למגבר.

אני לא ממליץ להרכיב קומפוננט וסאב בלבד, רצוי סט רמקולים אחוריים שימלאו את החסר בין הקומפוננט בצלילים גבוהים לבין

הסאב בצלילים הנמוכים.

הסט האחורי לא מחויב בחיבור למגבר.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
קומפוננט לא מספק באס כלל, לכן צריך רמקול אחורי שיספק באס כלשהו במידה ואין לך מגבר וסאב.

הרמקולים שקישרתי מספקים צלילי באס "לא להיט" ולכן לא מומלץ להוסיף אותם מאחור אלא רק מקדימה בשביל הצלילים הגבוהים.

במידה וחיברת קומפוננט מקדימה(dotech למשל) רצוי מאודשתגשר אותם למגבר ולא ישירות למערכת.

אני לא ממליץ להרכיב קומפוננט וסאב בלבד, רצוי סט רמקולים אחוריים שימלאו את החסר בין הקומפוננט בצלילים גבוהים לבין

הסאב בצלילים הנמוכים.

אז לא ממש הבנת אותי ,אני לא מתכוון לשים סאב ,דוטק מקדימה מחוברים למגבר + זוג 6/9 שגם הם מחוברים למגבר.

יש לך המלצה לזוג רמקולים אחוריים עם באס חזק ?

פורסם

הסאב בצלילים הנמוכים.

זה לא נכון מה שאמרת שקומפוננט לא מספק באס בכלל, יש קומפוננטים עם באסים מאוד יפים, הכל תלוי בתקציב, באיטום וכו'.

ושום דבר לא יהווה תחליף לסאב, לא רמקולים 6X9 ולא עוד זוג קומפוננט.

לדעתי צריך להתחיל מקומפוננט קדמי וסאב, ורמקולים אחוריים זה הדבר האחרון שצריך לעשות אם בכלל.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

• תוכן חדש...