Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 XS כנראה מסוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהבתי . אבל ההתנהלות היא כזאת. הסוחר אחר כבוד ישלם מראש את הבדיקה . במידה והכל יהיה תקין הוא מקבל ממני את ה-500 שקל. לא יסכים לזה מראש? אאחל לו בהצלחה.

נ.ב אני יודע שזה נראה כמו מדע בידיוני אבל זה עשוי להיות אחלה כלי לסינון סוחרים לא רציניים.

נפלתי כבר על כמה אנשים שבדיעבד אני יודע שהם היו סוחרים, אין שום סיטואציה, ביקום, שבה סוחר משלם על בדיקה. פשוט לא אפשרי.

לפי מה שאני רואה עכשיו אם תתעקש שהוא ישלם על הבדיקה תמצא שפשוט בזבזת כמה שעות מהחיים שלך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
נפלתי כבר על כמה אנשים שבדיעבד אני יודע שהם היו סוחרים, אין שום סיטואציה, ביקום, שבה סוחר משלם על בדיקה. פשוט לא אפשרי.

לפי מה שאני רואה עכשיו אם תתעקש שהוא ישלם על הבדיקה תמצא שפשוט בזבזת כמה שעות מהחיים שלך.

בגלל זה אמרתי שאני מודיע לו מראש. אם מקובל עליו אז נפגשים. כמובן שמוכר פרטי לא יסכים לזה . זה כלי לא רע לבדיקה . כמובן שההתחייבות היא שלדה גיר מנוע ולא מצב שמקבלים בבדיקה ״צמיגים לא תקינים״ או תוצאות זניחות אחרות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אהבתי . אבל ההתנהלות היא כזאת. הסוחר אחר כבוד ישלם מראש את הבדיקה . במידה והכל יהיה תקין הוא מקבל ממני את ה-500 שקל. לא יסכים לזה מראש? אאחל לו בהצלחה.

נ.ב אני יודע שזה נראה כמו מדע בידיוני אבל זה עשוי להיות אחלה כלי לסינון סוחרים לא רציניים.

נראה לי באמת מדע בדיוני שסוחר (או כל מוכר רכב שהוא) יסכים לסידור הזה.

לפות"ש - אם הרכב לא במרחק היסטרי ממך, הייתי קופץ לראות + כל הבדיקות לזיהוי סוחרים שהציעו.

alfa 156 2.5.

פורסם
בגלל זה אמרתי שאני מודיע לו מראש. אם מקובל עליו אז נפגשים. כמובן שמוכר פרטי לא יסכים לזה . זה כלי לא רע לבדיקה . כמובן שההתחייבות היא שלדה גיר מנוע ולא מצב שמקבלים בבדיקה ״צמיגים לא תקינים״ או תוצאות זניחות אחרות.

דיבורים לחוד, מעשים לחוד.

בטלפון הוא ימכור לך כל מה שאתה רוצה לשמוע. הרי הוא לא סוחר והאוטו בובה ובלי שריטה ובפנים כמו חדש ועדיין יש שערות על הצמיגים המקוריים. אני מאוד בספק שכשיגיע רגע האמת הוא יעמוד בהבטחות שלו ובאמת ישלם את עלות הבדיקה, הרי אם לא הייתה לא בעיה לשקר לגבי המצב של האוטו (מה שאני מאמין שהוא עשה) לא תהייה לו בעיה לשקר לך לגבי העובדה שהוא מוכן לשלם על הבדיקה.

**יכול להיות שהוא בכלל באמת לא סוחר אלא סתם לא יודע יש לו בחנייה** אני פשוט יוצא מתוך נקודת הנחה שזה לא המקרה כאן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה אחלה כלי לסינון מוכרים באופן כללי.

אף בן אדם שפוי לא יסכים לדיל כזה סוחר או לא סוחר.

לא ברור איזה שאלות שאלת אבל זה לא נראה לי סינון רציני ומניסיון אני יכול להגיד לך שגם בן אדם שמוכר שני רכבים במקביל הוא לא בהכרח סוחר ,ויש גם פה ושם אנשים שהרכב לא ממש מעניין אותם והם לא ממש סגורים על מה עבר עליו ולפעמים גם לא זוכרים אפילו כמה ק"מ הוא עשה, (בדרך כלל האנשים האלו גם לא זוכרים לקחת את הרכב לטיפולים).

אם הרכב באמת נדיר ואתה מאוד רוצה אותו פשוט תטריח את עצמך למקום תדאג להיפגש אצלו בבית וכמו שהציעו לך תבדוק תעודת זהות מול הרשיון, אם יש התאמה (התמונה באמת שלו) והרכב כבר נמצא בבעלותו תקופה סבירה רוב הסיכויים שהוא לא סוחר (כמובן שזה עדיין לא אומר שהוא אמין).

פורסם

אם אני הייתי מוכר רכב ומישהו היה מבקש ממני לשלם על הבדיקה לרכב שהוא הולך לקנות, הייתי סוגר לו את הטלפון.

הדבר היחידי שאתה מסנן פה זה אנשים שרוצים למכור רכב. לא סוחרים, אלא את כל מי שרוצה למכור.

• תוכן חדש...