Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

יש ברשותי רישיון כ6-7 שנים, בן 24.

לפני כמה חודשים רכשתי רכב חדש (פיקנטו) ועשיתי לו ביטוח, בחרתי בחברת שירביט ובשיחה עם הנציגה נשאלתי בברור אם יש לי עבר ביטוחי, הוסבר לה בברור שאף פעם לא היה לי ביטוח על שמי, מתוך כל התקופה היה לי רכב על שמי ( בגיל 18 ) במשך שנה וחצי בערך ובתקופה הזאת הוא לא היה מבטוח מטעמים כלכליים (כן כיום אני מודע לחוסר אחריות לסיכונים הכרוכים בזה וכל מה שמסביב ומזל לא קרה שום דבר). ושאר התקופה הייתי נוהג מדי פעם על הרכב של אבא או של החברים או מתנייד בתחבורה ציבורית.

היא הקשיבה לדברים, אישרה את העיסקה ופה סיימנו. כעבור 3 חודשים יצרו איתי קשר ואמרו שאם אני לא אציג עבר ביטוחי על שמי לא יוכלו לבטח אותי, אחרי וויכוח קצר אמרתי להם שאני אחפש חברה אחרת וישר אעדכן אותם.

ממש באותו היום קיבלתי לדואר אלון של "חבר" שמסביר על ביטוח רכב דרך חברת איילון שעובדת עם "חבר", יצרתי קשר-הסברתי את המצב הנ"ל וגם פה נאמר לי שאני לא יכול לעשות ביטוח אצלהם ואני צריך לנסות באיילון הרגיל.

מישהו מכיר חברה שמסכימה לבטח ללא עבר ביטוחי? במה זה כרוך?

או לחילופין, יש הצעות מה לעשות במצב כזה? תודה.

פורסם

כל חברה תסכים לבטח אותך אבל הביטוח ללא עבר ביטוחי יקר כמו ביטוח של נהג חדש.

אם להורים שלך יש רכב ליסינג תבקש לקבל עבר ביטוחי של הרכב של ההורים.

שי.

פורסם

אני לא חושב שזה כל כך יעזור, הוא צריך עבר ביטוחי על השם שלו,

אני לדוגמא יש לי קטנוע ועכשיו אמרו לי שבחברת איילון מבטחים אופנועים אבל, וזה אבל גדול הם רוצים עבר ביטוחי 3 שנים וזה קצת בעיה , אז עשיתי בפול שהם לא מבקשים כלום.

פורסם

א. על איזה ביטוח מדובר? חובה / מקיף / צד ג'?

ב. גם אם כל החברות יסרבו לבטח אותך ביטוח חובה (וזה לא סביר) יש את הפול (שזה חברה בבעלות כלל חברות הביטוח שמבטחת את כל מי שחברות הביטוח מסרבות לבטח).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין בעיה לבטח.

יש בעיה לקבל הנחה של העדר תביעות.

הביטוח ללא עבר ביטוחי יהיה יקר בהרבה, בטח ובטח לאדם מתחת לגיל 30.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין שום בעיה לקבל הצעה למקיף גם בלי עבר ביטוחי.

כל אחד צריך להתחיל מאיפשהו ולא כולם היו מבוטחים על הרכב של ההורים בעבר.

כמובן שהמחיר יהיה יקר יותר מאשר עבור נהג עם 3 שנים וותק ללא תביעות.

----

לגבי חובה - שם בכלל אין בעיה כי לא נדרשת הוכחה שהיה ביטוח על שמך אלא להיפך - כל עוד לא תבעת ביטוח חובה ב3 שנים האחרונות תקבל מחירים טובים. גם אם לא נהגת אף פעם מאז הטסט.

פנה לסוכן הביטוח החביב עליך שיבדוק לך בכמה חברות ביטוח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הסיפור הזה קצת מזכיר לי את הקטע שמחפשים עבודה ללא ניסיון וכולם מחפשים עם ניסיון. איך אני אשיג ניסיון ללא אפשרות להתחיל אפשהו?

בקיצור זה לא שלא יבטחו אותך, כמו שאמרו לך זה רק העניין של המחיר ככל הנראה

פורסם

פול (POOL) זו התאגדות כל חברות הביטוח בחלקים היחסיים לפי גודלן, לצורך ביטוח חובה של כל המצורעים שאף חברה לא מבטחת מרצונה החופשי.

הפול חייב לבטח (חובה בלבד) כל דורש, גם ילד בן 18 עם 10 תביעות.

המחיר הוא 3000 ומשהו ש"ח לשנה (חובה בלבד)

כל זה לחלוטין לא רלוונטי לך.

ביטוח חובה אתה תמצא בלי שום בעיה בחברה נורמלית (אין לך תביעות, זה לא חשוב שלא היה לך רכב)

ביטוח רכוש הפול בכלל לא עושה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...