Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף את 4 הצמיגים של היונדאי(שנת 2011) הצמיגים המקוריים של הרכב הם של הנקוק 185/65R15 דגם 415 H88

מספר מקומות ביקשו סכום של 360 ש"ח לצמיג אך כמעט כולם לא ממליצים או מחזיקים אותם ומנסים למכור צמיג אחר.

אין אחד שהמליץ על אותו הדגם או החברה וכל אחד ממליץ על צמיג של יצרן אחר.

אני נוסע בממוצע 25000 ק"מ בשנה.

מה לדעתכם הכי מומלץ בטווח המחירים הזה של כ 1450 ש"ח?

תודה

פורסם

במידה הזו ובמחיר הזה הרכבתי Continental PremiumContact 2 ברכב של אחותי וגם ברכב של חברה שלי

צמיגים אחלה למחיר ולשימוש.

כמו כן אם אתה מרוצה מהמקוריים שהיו על הרכב, קנה אותם שוב ( היבואן הוא רשת אוטולוקס / צ'קאפ)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

והם עומדים ביעד של כ 25000ק"מ בשנה?

יחזיקו כ 2.5 שנים?

מומלצים יותר מהנקוק? אני לא מכיר יותר טוב כך שאולי הייתי מרוצה אבל זו רק דעתי כי לא ניסיתי משהו אחר

• ספונסר פורום
פורסם
פורסם

אורי

אני גר באזור יחסית חם(מעלה אדומים) האם צמיג ה NITO יעמוד לאורך זמן גם במזג אויר חם או שהוא בנוי בעיקר למשטח וטמפ" נמוכות יותר?

צמיגי ההנקוק המקוריים החזיקו כמעט 3שנים מה מומלץ לדעתך יותר הנקוק NITO או אולי TOYO?

והאם ה NITO 650 זהה בנתוניו להנקוק שיש לי המקוריים T415 H88?

אני מבין שאתם יבואנים של שלושתם

הנושא דחוף חייב לקנות מחר!!

תודה

פורסם
אורי

אני גר באזור יחסית חם(מעלה אדומים) האם צמיג ה NITO יעמוד לאורך זמן גם במזג אויר חם או שהוא בנוי בעיקר למשטח וטמפ" נמוכות יותר?

צמיגי ההנקוק המקוריים החזיקו כמעט 3שנים מה מומלץ לדעתך יותר הנקוק NITO או אולי TOYO?

והאם ה NITO 650 זהה בנתוניו להנקוק שיש לי המקוריים T415 H88?

אני מבין שאתם יבואנים של שלושתם

הנושא דחוף חייב לקנות מחר!!

תודה

שלחתי לך הודעה בפרטי.

• תוכן חדש...