Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני צריך מוסך זול ואמין באיזור הרצליה

ובנוסף אני צריך תא כפפות מחודש (שלי נתקע ופרצתי אותו והוא נשבר) מאיפה אני יכול לקנות ?

תודה רבה

פורסם

טוב אני ארחיב קצת ....

נסעתי היום כ3 שעות מהחרמון למרכז. עשיתי עצירה קצרה ואז המשכתי.

איך שהמשכתי הרחתי קצת ריח שרוף והתעלמתי (כן כן המד חום לא הראה משהו חריג וחשבתי שאולי זה מבחוץ ....)

אחכ החשמל נפל (רדיו שעונים כבו) תוך כדי נסיעה וחזר מעצמו תוך כמה שניות

ודי מיד אחכ נדלקה לי נורת המצבר והabs ומאז נתתי לרכב להתקרר ובנורות עדיין דולקות

רעיונות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה והכרה רבה :)

פורסם

טוב סיימתי יום במוסך ...

אני מספר על חוויותי ככה אולי זה יעביר את הכאב :) ויעזור לשאר

ראיתי המלצות באינטרנט על שיפוץ אלטרנטורים בסגולה פתח תקווה (אלקטרו טיב)

חששתי שהמצבר לא יסחוב עד לשם אז הזעקתי שגריר (במסגרת הביטוח וגם לא הייתי בטוח איפה החגורה נמצאת בכלל :))

הטכנאי של שגריר נתק את האלטרנטור והמליץ לי על מוסך העיר שלי (ברחוב הס בהרצליה)

הוא נסע אחרי לשם (כדי לוודא שאני לא נתקע) בדרך בררתי בסגולה כמה עולה לשפץ אצלם (500 + מעמ)

הגענו למוסך בהרצליה שרצה 1000 + מעמ ואז אני והשגריר התחלנו בנסיעה לסגולה.

2 העובדים בסגולה אכן היו נחמדים מאוד - טענו לי את המצבר אבל אז גיליתי שהם לא מפרקים את האלטרנטור אלא מתקנים אותו שהוא כבר מפורק.

מסביב יש לפחות 2 מוסכים אני הלכתי לראשון והוא לקח לי 200 + מעמ על פירוק והרכבה שלדעתי על כמות הזמן והמיומנות הנדרשת זה יותר מידי וזהו בערך

אלקטרו ניב הביאו לי אלטרנטור חילופי (מסתבר שדי נשרפו שם כל החלקים מלבד המחשב - מזל טפו טפו טפו - רק הנחשב עולה 30000 ש״ח) הם היו אדיבים ונחמדים וזריזים ועשו רושם של אנשים ישרים, המוסך הרכיב את האלטרנטור והכול חזר לעבוד

דרך אגב נורת הabs הפסיקה לדלוק עם האלטרנטור המשופץ - עפ השגריר ברגע שהאלטרנטור לא מספק כח קבוע ויציב זה גורם לבעיות במערכות אחרות

בקיצור אלקטרו ניב בסגולה ממולץ, מהרגע שנורת המצבר נדלקת עדיף לעצור עמ שהמחשב של האלטרנטור לא ישרף

ועדיין נוצרה שאלת תא הכפפות פתוחה - אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג תא כפפות למונדאו 2006 אשמח לשמוע

פורסם

באזור תעשיה בלוד יש פירוקיה שיש בה מונדאו בוודאות ותא כפפות תקין .

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

• תוכן חדש...