Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
2007 עם 200000 ק"מ ושילמת עליה 50,000?

מה אתה יוסי פרנקוס?

נכון הונדה סיוויק באמת אחת המכוניות הכי אמינות שאי פעם יוצרו אבל ראבק 50K לרכב עם 200K ק"מ, 'קצת' יקר.

בתור אחד שלא נוסע הרבה, זה מתאים לי, המחיר טוב ביחד לשנתון ולנתונים של הרכב, הקילומטרג' גבוה וזה רק מה שמפריע בעין.

מחירון ללא שיקלול הוא 64 אלף, לא ידעתי ששיקלול עם קילומטרג' גבוה מוריד מהמחיר, חשבתי שאני קונה את הרכב ב 14 אלף ש''ח פחות מהמחירון, אפילו יותר עם תוספת של גג מקורי.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרגע הזה בחיים, בו אתה מבין שאין קסמים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אבל בו נזרום אתכם, אתם חושבים שזה כל כך גרוע הקטע של הקילומטרג'.

הונדה יכולה להגיע ל 500-800 אלף ואולי יותר ' גם בלי להחליף מנוע נכון?

עכשיו לפי ההונדה הקודמת שלי שהייתה אצלי 3 שנים, שנת 97, קניתי אותה עם 255 אלף קילומטרג' מקורי ב שנת 2011 עד עכשיו האוטו עומד על 280 אלף זתומרת עשיתי 25 אלף קילומטרים ב 3 שנים שזה כלום, כי אני באמת לא נוסע הרבה ולמרחקים.

אז בואו נגיד עכשיו ההונדה החדשה שלי עשתה 217 אלף (כן גיליתם יש עם 17 אלף) היא תיהיה אצלי עוד 3 שנים נגיד אז היא תיהיה 242 (לפני כמות הקילומטרים שנסעתי בהונדה הקודמת שלי) בזמן הזה אנשים שנוהגים קצת יותר מימנו יגיעו לקילומטרג' של 200+ אז ההונדה שלי תיהיה ממוצעת בקילומטרג' שלה בהשווה לאחרים.

למרות שלא אמורים לעשות השוואה כזאת, אבל בוא נגיד שעכשיו אני בין הבודדים עם קילומטרג' מעל 200 אלף, אז בעוד 3 שנים בטוח שיהיו כאלה עם קילומטרג' הרבה יותר גבוה משלי, למרות שאנשים יעדיפו קילומטרג' כמה שיותר נמוך, אבל יש לי יתרון בגלל הצבע ובגלל הגג, עד אז אני גם ישים גאנטים ודבל דין ומה לא, אבל עוד 3 שנים אף אחד לא יודע מה יהיה, אבל זה שאני מחליט להשאר עם האוטו בנתיים זה טוב בשבילי כי אני מוכן לקבל אותו ככה עם הקילומטרג' הזה.

פורסם

אתה כנראה צודק כי אם אתה אומר שאתה לא נוסע הרבה אז זה באמת יתאזן ואם תוסיף אלף ואחת דברים אז תמיד יהיה את הילד הזה שיזיל ריר כשיראה את הרכב שלך.

אגב עסקה כזאת לא מתאימה לכל אחד ולכן אתה מקבל פה תגובות לא אוהדות כל כך כי לא כולם מתלהבים מצבע לבן שהוא צבע ליסינג משעמם לדעתי ולא כולם היו קונים את הרכב בגלל הגג וגם כנראה הרוב נוסעים פה די הרבה אז הקילומטראז' הזה לא טוב להם בכלל.

אבל כל אחד והתפיסות שלו, אני לדוגמה לא כל כך רציתי את הרכב שלי בגלל שהוא עבר 78אלף ב 3 שנים אבל המחיר קרץ וגם אמרתי שאני לא נוסע הרבה. כיום לאחר חצי שנה הרכב עבר כבר 95 אלף "בלי ששמתי לב" :lol: ואני קצת מבואס אבל כשאני מסתכל בלוחות רכב אני רואה שרכבים כמו שלי עם 100+ נפוצים מאוד אז אני לא דואג.

בסופו של דבר אין לך מה להתבאס כי אי אפשר לחזור אחורה בזמן ועכשיו רק תהנה מהרכב ותוסיף רק בטוב טעם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שום מנוע בנזין מודרני לא תוכנן לאורך חיים של 500K, ובטח לא של 800K.

מנוע הונדה סיביק מחזיק לרוב סביב ה 250-300K, ואז ביום בהיר אחד הוא מתחיל לעשן ועד מהרה הוא נופח את נשמתו.

בלי נזילות שמן או איבודי הספק.

אותו כנ"ל ברוב המנועים היפניים המודרניים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתה טועה יש 5 הילוכים, אתה כניראה חושב שמדובר בדגם אחר ה 2006 צורה ישנה, שלי בכלל זה 2007 אין פה מה לטעות בכלל

עןד שכחתה לציין שמזדה 3 בנפלח 2.0 בולעת דלק בניגוד להונדה סיויק 1800.

זה הונדה סיויק סדאן החדשה

תמונה של הרכב שלי (עוד לא שיניתי חתימה אולי בגלל זה התבלבלת)

cfan.jpg

נכון התבלבלתי עם התמונה בחתימה שלך, לרגע חשבתי שמדובר בהונדה סיביק שנת 2006 מהדגם הישן.

הדגם החדש באמת הרבה יותר מוצלח מהישן וגם ויחסית למתחרות מאותה שנה, אולי המוצלח ביותר בקטגוריה כחבילה כוללת באותה שנה, המנוע חזק ומודרני וגיר גיר חמישה הילוכים לעומת 4 הילוכים במתחרות.

אבל עדיין המחירון שלו מוגזם בעליל.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

עכשיו לפי ההונדה הקודמת שלי שהייתה אצלי 3 שנים, שנת 97, קניתי אותה עם 255 אלף קילומטרג' מקורי ב שנת 2011 עד עכשיו האוטו עומד על 280 אלף זתומרת עשיתי 25 אלף קילומטרים ב 3 שנים שזה כלום, כי אני באמת לא נוסע הרבה ולמרחקים.

אז בואו נגיד עכשיו ההונדה החדשה שלי עשתה 217 אלף (כן גיליתם יש עם 17 אלף) היא תיהיה אצלי עוד 3 שנים נגיד אז היא תיהיה 242 (לפני כמות הקילומטרים שנסעתי בהונדה הקודמת שלי) בזמן הזה אנשים שנוהגים קצת יותר מימנו יגיעו לקילומטרג' של 200+ אז ההונדה שלי תיהיה ממוצעת בקילומטרג' שלה בהשווה לאחרים.

למרות שלא אמורים לעשות השוואה כזאת, אבל בוא נגיד שעכשיו אני בין הבודדים עם קילומטרג' מעל 200 אלף, אז בעוד 3 שנים בטוח שיהיו כאלה עם קילומטרג' הרבה יותר גבוה משלי, למרות שאנשים יעדיפו קילומטרג' כמה שיותר נמוך, אבל יש לי יתרון בגלל הצבע ובגלל הגג, עד אז אני גם ישים גאנטים ודבל דין ומה לא, אבל עוד 3 שנים אף אחד לא יודע מה יהיה, אבל זה שאני מחליט להשאר עם האוטו בנתיים זה טוב בשבילי כי אני מוכן לקבל אותו ככה עם הקילומטרג' הזה.

קודם כול, הרכב זה מכלול של דברים, ולא רק מנוע. יש 1000 דברים שיכולים להתקלקל לך, והתיקון שלהם לא זול, עקב הקילומטראג' הגבוה בפרק זמן נמוך יחסית.

דבר שני , אתה יכול גם לנסוע 10 אלף קילומטר ב-3 שנים, זה לא כול כך משנה. בישראל, רכב שעובר למעלה מ-200 אלף, משול לרכב מת ולא רוצים להתקרב אליו. לא משנה אם עשית את זה ב-5 שנים, או ב-20 שנה. קשה למכור רכבים כאלה, ובשביל למכור צריך להוריד הרבה במחיר.

ה"מזל" שלך, שהרכב שלך הוא רכב יפה ואולי יתמזל מזלך ואיזה ילד מתלהב(האמ האמ..:wink: ) יקנה אותו ממך במחיר סביר.

פורסם

יום אביב בהיר וצח, אתה מתכוון.

שמעו אני בן אדם שמציק לו כל דבר קטן והינה דווקא בקילומטרג' הזה אמרתי זה שטויות בשבילי אני באמת לא נוסע הרבה ועד 3 שנים אני בטח כבר ימכור את האוטו וימשיך הלאה.

אני באמת אוהב את האוטו הזה, אהבתי מאוד את ההונדה הקודמת שלי והחזקתי איתה 3 שנים, ופה קיבלתי הכל יותר משודרג, גם יותר חזקה, גם יותר חסכונית, גם גג כמו שרציתי, צבע לבן כמו שרציתי בקיץ אני לא יסבול הרבה, בניגוד לצבעים הכהים שהיו לי בשני הרכבים הקודמים, המזגן ברכב מקפי ממש, לא היה לי את זה ברכבים הקודמים.

יש לי עוד הרבה תכנונים לשדרוגים שאני רוצה לממש ברכב הזה ובנתיים הכל טוב ויפה האוטו במצב מצויין יש לו את כל הנתונים שרציתי אז קילומטרג' גבוה מה לעשות, שילמתי על זה מחיר הוגן לדעתי.

תנו להנות מהרכב, בסכ''ל אחלה רכב מהיר מפנק וניראה מעולה לפי דעתי, לא צריך יותר מיזה.

הונדה רכב אמין, אין מה לדאוג הרבה לגבי הקילומטרג' צריך להנות מהאוטו וזהו לא לחשוב יותר מידי מה יהיה אז וכמה אני יפסיד, בנתיים הוא בבעלותי ואני רק נהנה איתו ונספר לכם שיש לי גם תו נכה אז אני פתור מחניות בתשלום ככה שלא תיהיה בעיה למצוא חניה בגלל גודלו, אה כן גם טסטים ב 30 שקל בקטנה.

פורסם

הערות באדום:

לגבי מי קובע את המחירון זה אין מה לעשות, לוי יצחק רוצח מכוניות, אם המחירון של יד 2 היה מתקבל כולם היו מרוצים.

אגיד זאת שוב בעדינות: אתה באמת חושב שההבדל בין לוי יצחק ליד2 כ"כ גדול? כי אתה טועה. מה גם שאמירה כמו "כולם היו מרוצים" היא מגוחכת. אם המחירון גבוה המוכרים מרוצים ואם המחירון נמוך הקונים מרוצים. אי אפשר לרצות את כולם...

האמת שיש לי משהו דפוק בראש בקטע של מכוניות, גם שיש גורם שלילי ברכב ואני מודע אליו, כמו כאן בקילומטרג', יש גורם אחר שמושך אותי ומנטרל את הגורם השלילי.

אתה לא דפוק בראש. ככה עובד המוח האנושי. מה אתה חושב שגורם לאנשים לקנות אלפא?

במקרה הזה זה היה ההונדה שהיא בצבע לבן כולל הגג המקורי. זה מה שהדליק אותי, אני עדיין לא מצטער על זה כי אני יודע שקילומטרג' זה שטויות בקטע של הונדה, אבל זה שזה פוגע חזק במחירון לא ידעתי ומבאס אותי לדעת את זה עכשיו.

קילומטראז' זה לא שטויות, כי לא רק המנוע מתעייף ברכב - רוב הרכיבים מתעייפים.

אז לשאלתך הונדה עם 100 או 200 הייתי מעדיף את ה 200 אם היה בה את המיכלולים שאני מחפש צבע לבן עם גג.

לא נכון

וואו, באמת הוכחת שהונדה מאוד עמידה אם בקושי נוסעים בה. כל הכבוד.

אוטו עם 200+ אלף ק"מ קשה למכור ולא משנה מה. אלא רק אם מגיע מישהו כמוך...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא נורא, עשה טעות פעם אחת, תיקח מכאן הכל ותלמד לפעם הבאה שתיהיה לך.

ומר הונדה97, לא מסתכלים על כמה אתה נוסע ו-"זה אולי יתקזז כי אתה נוסע קצת".

הרכב נסע המון! נקודה.

פעם הבאה לפני שאתה קונה רכב, תישן עליו כמה לילות, אם חטפו אותו כנראה שזה מציאה, אם לא כנראה שזה לא מציאה.

כל אופן, כנראה ששילמת את השכר לימוד.

אבל אל תסתכל על זה כאילו אתה יצאת פראייר.

היה מה שהיה, העיקר שעכשיו אתה נוהג ברכב שכל כך רצית.

פורסם
לא נורא, עשה טעות פעם אחת, תיקח מכאן הכל ותלמד לפעם הבאה שתיהיה לך.

ומר הונדה97, לא מסתכלים על כמה אתה נוסע ו-"זה אולי יתקזז כי אתה נוסע קצת".

הרכב נסע המון! נקודה.

פעם הבאה לפני שאתה קונה רכב, תישן עליו כמה לילות, אם חטפו אותו כנראה שזה מציאה, אם לא כנראה שזה לא מציאה.

כל אופן, כנראה ששילמת את השכר לימוד.

אבל אל תסתכל על זה כאילו אתה יצאת פראייר.

היה מה שהיה, העיקר שעכשיו אתה נוהג ברכב שכל כך רצית.

לא ''חתפו אותו'' כי האוטו לא היה באתר יד 2 בכלל, זה חבר של אבא שלי, אבא שלי הציע לו למכור לי את האוטו.

נאמר לי לפני את מספר הקילומטרים נותר לי רק להחליט אם אני הולך על זה או לא. והחלטתי בסוף שאני הולך על זה.

אני רוצה לראות שמישהו פה מוצא לי דגם שכולל גג נפחות בפחות מ55 אלף חפשו בכל הארץ, אפילו דגמי 2006 של ההונדה הזאת, ולא משנה באיזה צבע, אבל לא תמצאו עם גג בפחות מיזה.

פורסם

אה, אז לפי התיאוריה שלך עדיף לרכוש רכב עם סאנרוף במצב הזוי במחיר מנותק מהמציאות, עם ים של ק"מ ויד גבוהה, מאשר להתפשר (כי זה רכב משומש, וחייב לעשות פשרות איפשהו) על רכב בלי סאנרוף, אבל ק"מ ריאלי ויד 1-2.

טוב, נו. :roll:

פראיירים לא מתים, רק מתחלפים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...