Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו הליצנים צמצמו שעות פעילות בסניפים.

אין ימי שישי.

ימים שהיה פתוח עד שעה 20:00 - עכשיו פתוח עד שעה 18:00.

כנראה צריך לקחת חופש מהעבודה בשבילם.

חוצפנים.

(אולי נשארו סניפים מסויימים עם שעות הפעילות המקוריות הנרחבות, אבל לא אתפלא גם אם לא).

• מבאס 1

alfa 156 2.5.

פורסם

בתחילת הקורונה, הרבה סניפים נסגרו לקהל, ותעבורת החבילות עברה שינוי. שלי, כמו של עוד הרבה אנשים, הועברו לסניף עלום שם באיזה חור נידח במרכז העיר. 

עכשיו, מאחר ומדובר על חור נידח, היו פה כמה דברים מעניינים:

1) בהתחלה, שעות הפתיחה שלהם היו סבירות- יומיים בשבוע פתוחים בשעות הערב (עד 18). 

2) כתוצאה ישירה מהעברת התעבורה לסניף זה התחיל עומס של לקוחות כי הרבה מאד חבילות הועברו לסניף זה. 

3) היה להם קשה לעמוד בעומס, אז הם צמצמו את שעות הפעילות ליום אחד בשבוע ערב.

4) כתוצאה ישירה מכך העומס גבר. אז הם צמצמו את שעות הפעילות לעד שעה 15:00 בלבד. בימים הבודדים שהם פתוחים (ירדו כמה כאלו).

5) כתוצאה ישירה מכך העומס גבר.  אז הם החליטו לבטל את ימי שישי.

6) כתוצאה ישירה מכך העומס גבר עד כדי כך שהוחלט לסגור את הסניף באיזה שהוא שלב... 

לפחות, תעבורת החבילות חזרה למצב הנורמלי (יחסית) וניתן לבחור לאן החבילה תגיע (ברמת דיוק יחסית של סנונית אפריקאית, ולא של טיל מונחה, כי עדיין זה הדואר).

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי חבילה שאני אמור לקבל בדואר ומופיעה ההודעה הבאה 

ציטוט

2023-02-03 20:05

Israel, arrival at the Sending Country Exchange Bureau

לפי מה שהבנתי מדובר בדואר מדלת אל דלת  ודואר ישראל לא אחראי על זה(?). 

אני מנסה להבין מתי אמורה להגיע החבילה שלי

למישהו יש מושג מה זה אומר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מקפיץ את ההודעה, למישהו יש מושג?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עד עכשיו, Aliexpress standard shipping  היתה צורת המשלוח העדיפה. המידע מועבר אלקטרונית לדואר ישראל עוד לפני המשלוח, מיון לפי ברקוד, וכו'. מכל החבילות שאבדו לי בדרך (היו לא מעט) אף אחת מהן לא היתה RS***Y.

היום זה נשבר. חבילה שמשוייכת אליי, היתה בסטטוס "מועבר להמשך מיון" במשך חודשים. מסתבר שהגיעה לרחובות (אני ממש לא גר שם), לא נשלחה הודעה, ובאופן תמוה גם אף אחד לא בא לאסוף אותה, ועכשיו מוחזרת ללקוח.

כמה מטומטמת יכולה להיות מערכת המידע של הדואר לרשום את כל העיבוד השגוי הזה, ועדיין לזרום איתו? 

image.thumb.png.67315f945d44e707bf4957c188efabb0.png

:turn-l:
פורסם

זה לא באג זה פיצ'ר שנועד שתתקשר ותחכה בטלפון לתורך על מנת לדווח על הטעות הזו

Ready To Rock
Ready To Rumble

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

רציתם הפרטה של שירותי הדואר בישראל ?! קיבלתם משהו דומה...

מספר סניפים בעיר שאנוכי גר בה נסגרו ולשאר הסניפים למעשה לכולם עברו למתן שירות בהזמנת תור בלבד.

אני מרחם על האנשים שאין ברשותם היכולת לשלם באינטרנט עבור חשבונות דואר/חשמל או צריכים להוציא ויזה נטענת מכיוון שהחשבון שלהם מעוקל לטובת חובות.

השירותים לאזרח הקטן לאט לאט נהפכים להיות לא זמינים כמו בעבר. אל תשכחו שגם הבנקים סגרו את רוב הסניפים והשאירו סניף אחד בכול עיר לקבלת שירותי דלפק כמו הוצאת מזומנים או תשלום חשבונות.

פשוט חלמאות ממדרגה ראשונה.

https://www.ynet.co.il/economy/article/sykh0y2ri

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

עדיין אין קשר להפרטה. מדובר על צעדי חירום שהוסכמו בין משרד התקשורת והדואר לאור המצב הכלכלי העגם של הדואר (חוסר יכולת לשלם משכורות).
המדינה, במקום לשים את היד בכיס, מדרדרת עוד את השירות לאזרח.

חשוב לשים לב שבמקביל לצעדים המוצהרים (צמצום שעות פעילות, סגירת סניפים, וכו') אני חש בהתדרדרות נוספת ברמת השירות. לדוגמה, בעבר הפניות לשירות הלקוחות באתר היו תמיד מקבלות מענה רלוונטי אחרי כמה ימים. בפעמים האחרונות שבהן פניתי לשירות (על חבילות שנעלמו עקבותיהן במרכז המיון במודיעין וחבילות שהוחזרו לשולח למרות שלא נמסרה עליהן הודעה) לא זכיתי אפילו למענה אוטומטי. 

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מתעלק על השרשור בשאלה.

אני יודע שלא כל חבילה גם כשעולה מעל 75$ נדרשת לתשלום מע"מ ועמלות כשהיא נשלחת ע"י דואר ישראל (שלא ב-EMS),

האם יצא לכם שנדרשתם לתשלום מע"מ ועמלות לאחר סטטוס כזה (בתמונה הראשונה):

מבולבל כי מנגד, באפליקציה שלהם מופיע לי כך (בתמונה השנייה):

‏‏צילום מסך (339).jpg

-22 21.34.58.jpg

עריכה אחרונה על ידי shilo_v

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

אחרי שחושבו המיסים החלים בהתאם לניירת המצורפת או בדיקה פיזית, החבילה ממשיכה להתקדם לנקודת החלוקה שלך. לא ניתן לקבל אותה עד שתשלם את המיסים.

את המיסים אתה משלם באינטרנט ולא בנקודת החלוקה.

כדי להבין מה הוא סטטוס החבילה מבחינת מכס (לא רק חבילות של הדואר אלא גם דברים שמגיעים בשילוח) הכי טוב לבדוק כאן

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה על התגובה המהיר.

לפי התוצאה שיצאה לי בקישור שנתת, זה אומר שבהכרח אצטרך לשלם את המיסים ואין כל טעם לחכות אולי זה יעבור?

‏‏צילום מסך (337).jpg

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

לחכות לא יביא כלום.

במידה ויש לך טענות על גובה המיסים שחושבו, אתה יכול להגיש עירעור.

בעוד שבעבר, כשהטופס היה אנלוגי, לא היה ניתן להגיש עירעור אחרי איסוף החבילה, היום ניתן.

לכן אני ממליץ לשלם ולאסוף את החבילה קודם כל שהמוצר יהיה אצלך ביד. לפעמים בתוך החבילה יש מסמכים שמסייעים לך בהגשת העירעור (כגון קבלה שמפרטת שמחיר המוצר הוא $74 ודמי המשלוח $50).

היה והעירעור שלך נמצא מוצדק, תקבל את הכסף חזרה תוך שבועיים פחות או יותר.

הגשת עירעור כאן.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

השאלה הייתה לא בהקשר של ערעור, אלא האם קרה למישהו שאחרי סטטוס כזה, החבילה בכל זאת נשלחה ללא בקשת תשלום בפועל.

אבל בכל מקרה אשלם כדי שזה לא יתעכב.

תודה.

פורסם
לפני 11 שעות, shilo_v כתב:

השאלה הייתה לא בהקשר של ערעור, אלא האם קרה למישהו שאחרי סטטוס כזה, החבילה בכל זאת נשלחה ללא בקשת תשלום בפועל.

לא. במקרים כאלה, החבילה נמצאת אצל דואר שליחים והם לא שולחים אותה ליעד שלה עד שמוסדר התשלום (זה מופיע להם במחשב באדום).

גם כשעשיתי איסוף מדואר שליחים (חבילות דחופות שידעתי שנמצאות שם ולא רציתי לחכות להפצה), ממש ראיתי את ההודעה האדומה במחשב

והוא דרש ממני להסדיר את התשלום בטלפון, ורק אחרי שהסדרתי והראתי לו את האישור הוא שחרר לי את החבילה.

2016 BMW M235i.

פורסם

אז ככה, 

אתמול לא יצא לי לשלם והתכוונתי לשלם היום, 

במקרה בדקתי שוב היכן עומד המשלוח והתברר שהוא פשוט מחכה לי בדואר ביישוב בו אני גר (אין אצלנו גביית כספים ביחידת הדואר).

האם יגבו ממני בעתיד או לא, זאת הזמן יגיד.

אעדכן אם כן בשביל הידע.

• תוכן חדש...