Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כבר אשכול מרמור גדול על הדואר.

לא הגיע לי כלום כבר איזה 3 שבועות, יש לי מספר מעקב אחד שאומר שהחבילה במודיעין מלפני 20 ימים ועדיין שום דבר לא התקדם.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)

היי אני קיבלתי השבוע חבילה שהזמנתי ב12 לאקוטובר 2016! אחרי הגיע עוד חבילה שהזמנתי ב30 לנובמבר 2016, מרגיש קצת כמו תחיית המתים של החבילות בשבוע האחרון.

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

תמתין בסבלנות ואל תפתח CASE מכיוון שהבעיה היא אצלינו. דברים שהזמנתי מאירופה מגיעים אחרי חודש וחצי.

היום הגיעו אלי 3 חבילות אשר נשלחו ב-2 למאי.

לפני חודש קיבלתי חבילה משנת 2016.

סבלנות !

איזה כייף לי :)

פורסם

הרבה עיכובים בגלל המיון במודיעין.

היתה לי חבילה עם סטטוס כבר הרבה זמן שהיא במודיעין, היום קיבלתי אותה.

נשלחה בדואר רשום ב-17.04.

ועוד חבילות אחרות שלא הגיעו עדיין. לדעתי העיכוב בגלל מודיעין.

לפני כן הייתי מקבל הכל תוך שבועיים,גג שלוש.

פורסם

גם אני בסיוט הזה, כבר לא יודע אם יגיע או לא יגיע ובשתי חבילות כבר פספסתי את האופציה לפתוח קייס :-/

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לפי הסוכנות דואר המקומית, הדואר מפעיל את המיון במודיעין במקביל לבית המיון הישן, מה שיוצר המון בעיות.

לגבי ההצהרה של ה48 שעות- ב22.5 יצא מיפן,25 הגיע למודיעין, 28 (עם שבת באמצע) הגיע לסוכנות המקומיות.

הדואר היפני מגדיר זמנים ומשלם על זה וזו התוצאה.

פורסם

ביקר אצלי לפני מספר ימים מכר שעבר פעמיים במודיעין כאשר שוטט באיזור ירושלים (ענייני עבודה)

ביקש למצוא שם חבילה שתקועה שם מעל שבועיים. הוא צילם מספר תמונות בפנים, בכתבות למיניהן מתפארים ב 250 איש, מערכות ממוחשבות ומה לא....

בתכלס, הכל נראה כמו מיון תל אביב- ערימות דואר על הרצפה, עבודה ידנית לחלוטין, ואולי 30 איש משוטטים במרחבים העצומים של הבניין המאוד, מאוד ריק הזה. אני לא מצפה ל 100% תפוקה מהרגע הראשון, אבל זה לא נראה כאילו השקיעו יותר מדי בלוודא שהסיפור יהיה על המסלול הנכון מהתחלה, כנראה צפויות עוד מהמורות בדרך.

פורסם

אבל למה ישר לפתוח קייס? תדברו עם המוכרים, אצלי הם תמיד זיכו בלי לערב את EBAY.

לפני כששבועים קיבלתי חבילה שהזמנתי בספטמבר של שנה שעברה וכבר קיבלתי זיכוי מהמוכר לאחר שכבר לא היתה אפשרות לפתוח קייס, אז פשוט קניתי אצלו את המוצר שוב וביקשתי שלא ישלח. לא חייבים לערב מבוגרים.

פורסם

לגבי העבודה הידנית במודיעין, הדואר טוען כי המכונה שהם קנו ב-9 מיליון שאמורה לסרוק אווטמטית ברקודים ולהזין הכל במערכת הדואר לא עובדת ולכן הם עושים הכל ידנית וזה גורם לעיכוב.

גם אם זה נכון, משלמים על מכונה 9 מיליון שקל ולא בודקים שהיא עובדת לפני כן? חוסר מקצועיות.

לא מבין גם למה לעשות את המרכז החדש במודיעין. זה לא נשמע כזה קרוב ויעיל.

פורסם

אחרי שהמוכר אתמול החליט לזכות אותי (למרות שיש מספר מעקב שמוכיח שהחבילה נשלחה לארץ)

הבוקר האתר של הדואר החליט להכיר במספר מעקב סוף סוף והחבילה נמצאת בארץ.

אז ביקשתי ממנו לשלוח חשבון PAYPAL שאוכל לשלם לו יישרות לשם.

טפו על שירות הדואר שלנו.

פורסם

מהיכרות עם מישהו שעבד בדואר, ומהיכרות על קצה המזלג של מקצת מהסיפורים שלו,

שום דבר שכותבים איננו נכון. סתם מפיצים שמועות.

...

המציאות גרועה יותר. :shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...