Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

3 שבועות מגרמינה זה לא סביר.

בדרך כלל תוך שבוע גג.

מסין לוקח חודש, פשוט הדואר בזמן האחרון מדרדר, והבעיה הנוספת שהתרגלנו לפרקי זמן ארוכים בעוד שזה צריך לקחת הרבה פחות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אז מנקודת המבט שלי אין בעיה עם דואר ישראל אבל הם לא עומדים בעומסים ככל הנראה.

פשוט הדואר בזמן האחרון מדרדר, והבעיה הנוספת שהתרגלנו לפרקי זמן ארוכים בעוד שזה צריך לקחת הרבה פחות.

מנקודת המבט שלי, כל עוד הדואר נוהג בחוסר שקיפות (לא מעדכן את מעקב המשלוחים לחבילות נכנסות ע"מ שנדע בדיוק כמה זמן לוקח המיון והמשלוח הפנים ארצי), אני רואה בו את האחראי העיקרי לעיכובים.

:turn-l:
פורסם
פריט מאנגליה הוזמן ב 4/11, עדיין מחכה.

עדכון:

פתחתי קייס באיביי בדצמבר, המוכר שלח שוב, לא הגיע. יום לפני היום האחרון של הקייס ביצעתי Escalate, קיבלתי את הכסף חזרה. יומיים אחרי כן הגיע הפריט.

פניתי למוכר ושילמתי לו (בעצתו ביצעתי עוד הזמנה ללא משלוח).

מזל שאיביי מסודרים ומאורגנים בקטע הזה, אבל אין שום סיבה שאקבל משלוח מאנגליה אחרי חודשיים, ועוד אחד שבאמת הייתי צריך בניגוד לשאר השטויות שאני מזמין. תודה דואר ישראל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

נכון מאוד, ביגלל זה אנחנו צריכים מישהו מבפנים :twisted: ,

כמו בתחקירים- צריך להכניס מישהו שיתקבל שם לעבודה ויאסוף נתונים עבורינו חחח.

יש מתנדבים?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

דואר ישראל הוא ארגון רקוב על סף קריסה. כל עוד אין לו יעדים ומוטיבציה לתפקד בסטנדרטים מערביים לא יהיה שינוי לטובה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תשמעו סיפור,

ההורים טסו לחו"ל עם מספר חברים, קנו מה שקנו והחליטו שבמקום לשלם משקל יתר בחזרה, לשלוח חבילה לארץ (לעצמם) עם חלק מהדברים.

חבריהם החליטו בצורה דומה כך יצאו להן 3 חבילות שנשלחו יחד באותו היום מאותו מקום לאותה עיר בארץ.

2 חבילות הגיעו תוך 3 שבועות והשלישית הגיעה תוך חודש ו3 שבועות, אף אחת לא נעצרה/נבדקה או משהו אחר שיכול להעיד על עיכוב. פשוט חודש שבו לא ברור מה עבר על החבילה...

כמו שנאמר, נפלאות הן דרכי דואר ישראל !

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

השבוע אישתי קיבלה נעליים מסין אחרי לא פחות ולא יותר מעשרה שבועות (10)! :shock:

קנתה מאליבבה, עבר הזמן ביקשה להאריך, האריכו. נגמר גם הזמן הזה, עשתה דיספיוט, סרבו לדיספיוט והחזירו לה מייל שאמר ביבשושיות "אנחנו מכירים את הדואר שלכם, זה יקח זמן אבל זה יגיע".

צדקו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חחחחח :-).

נכון מאוד, מתישהו זה כן יגיעה- אבל השאלה מתי בידיוק...

מישלוח מסין דרך דואר גרמניה/שבדיה/סינגפור ושאר מדינות אירופה לוקחות בין 10 ימים ל3 שבועות, הממוצע הוא שבועיים.

דואר סין לעומת זאת......................הרבה מאוד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שמע, לא שאני בא להגן על דואר ישראל, אין על מה להגן, אבל זה שאתה יודע שבסופו של דבר החבילה תגיע, זה שיפור אדיר לעומת דואר ישראל בעבר.

שיפצתי מיני בשנות השמונים והבאתי מאנגליה הרבה חלקים בדואר.

נאלצתי לעשות ביטוח משלים (עפ"י חשבונית קניה)לכל חבילה כי אף פעם לא ידעתי אם היא תגיע או לא ויש לפחות שלוש חבילות שעד היום לא הגיעו.:-(

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אל תידאג - באחד מין הימים עוד תקבל את החבילות- ואז תוכל לישבור שיא גינס של זמן המישלוח :-).

פורסם

לפעמים גם צריך לתת צל"ש לדואר ישראל, שלחו לי חבילה מארה"ב ב-10/1 וקיבלתי אותה ב-13/1..!!!

משלוח פריוריטי מייל, אני עד עכשיו לא מאמין שהמשלוח הגיע בזמן כ"כ קצר, בטח תקלה או משהו :)

פורסם

אתמול פתחתי קייס באיביי על מוצר שנשלח ב-2 לדצמבר וטרם הגיע - מעולם לא חיכיתי חודש וחצי למוצר. המוכר ענה (וכנראה שהוא גם צודק) שכדאי לי לחכות עוד קצת כי צריך לקחת בחשבון את תקופת הכריסמס שמשאירה את חותמה על הדואר בעולם ופחות על הדואר בישראל. ברור שדואר ישראל בלגניסטים שלא מהעולם הזה וחסרי אחריות או שרותיות, אבל המשלוחים של התקופה האחרונה מתעכבים גם ובעיקר בגלל תקופת הכריסמס.

פורסם

יש לי שאלה שתמיד רציתי לשאול,

אני לדוגמא מוכר מוצר באיביי נגיד ב100$, מישהו קנה ממני את המוצר,

אצלהם עשו פאשלה ולא הגיע ליעד, אותו אחד פתח עליי קייס, איביי זיכה את הבחור,

האם ה100$ נלקחים ממני חזרה? איך זה עובד ?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לדעתי זה ילקח מימך בחזרה ולך יציעו ליתבוע את הדואר ששלחת דרכו על חבילה שלא הגיעה ליעד.... הרי איביי לא יממנו מכיסם את הפאשלות של הדואר לא ככה?...

ובאמת מעניין כי בידיוק ביגלל סיבה כזו חוטפים בדירוג בתור מוכרים .

פורסם

אז מה ההיגיון שאתה משלם עמלה לאיביי/פייפאל. גם בתור מוכר,

(לא מכרתי כלום, סתם מעניין אותי)

ואם זאת לא פאשלה של דואר ?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...