Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי ב ACE בכמה סניפים הם לא מוכרים דברים כאלה.

מצאתי אתר שעושה משלוחים לגוש דן כמה מוזר שישמע ואני גר בצפון.

יש למישהו מושג לגבי מקום שמוכר בוכנה לכסא מנהלים באיזור הצפון או אתר ששולח דבר כזה ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

תוצרת איזו חברה הכיסא?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

חנויות לריהוט משרדי בגדול יוכלו לתת לך מענה, כמעט כל חנות כזו עם שירות הרכבות מתעסקת עם זה. יש אחת בעיר התחתית בחיפה, איפה שרכשתי את הכסא שלי, ואת הבוכנה שלו אחרי שהמקורית מתה... נמצא רחוב אחד מעל אייבורי מחשבים, קצת לפני היציאה מהחניון שלהם. לא זוכר את שם החנות.

זו אחת מהחנויות שתראה בלינק הזה, שלט אן מסתבר...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש חנות גדולה לכסאות וריהוט משרדי בשד' ההסתדרות במפרץ חיפה, משהו 2000.... לא זוכר את השם המדוייק.

הם מחזיקים כל מיני סוגי בוכנות לכסאות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי סרטון ממש מעולה בעברית ביוטיוב,כל התהליך 2 דקות החלפת הבוכנה, , ולכן חשבתי לקנות בוכנה ולהחליף לבד

י

השאלה איזה בוכנה להזמין מ EBAY, AMAZON??

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...