Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכשית מצלמות אבטחה מ - eBay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום, ההורים שלי מחפשים מצלמות אבטחה בזול ( עד כ - 1000 ש"ח ) והחלטתי להזמין מ - eBay .

מחירי המצלמות בארץ יכולים להגיע ל - 4-7K ועוד.

אחרי חיפוש קצר מצאתי KIT של מצלמות, אשמח לקבל חוות דעת .

http://www.ebay.com/itm/4CH-CCTV-DVR-Kit-Motion-Detection-Security-System-Indoor-Outdoor-Color-Cameras-/190750460929?pt=US_Security_Cameras&hash=item2c699d0c01

עריכה: מצאתי גם את אלה ->

http://www.ebay.com/itm/Complete-4-Channel-Outdoor-CCTV-Security-Camera-System-H-264-DVR/170883701578?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D18058%26meid%3D2537923329637872226%26pid%3D100005%26prg%3D8304%26rk%3D4%26rkt%3D5%26sd%3D171162334775%26

מה אתם אומרים?, איך המצלמות? , אני מודע לכך שזה ללא Hard Disk .

כמובן שאת ההתקנה אני אצטרך לעשות לבד, דבר שאף פעם לא עשיתי , אבל תמיד יש פעם ראשונה.

שהיה המשך ערב מדהים .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

אני קניתי לחנות שעבדתי בא פעם קיט כזה , עובד מעולה קניתי גם הארד דיסק של 500 GB מספיק להמון זמן .

אם יהיה לך בעיה בהתקנה אני מוכן לבוא לעזור לך אני התקנתי לחנות אצלי בחצי יום , ממליץ לך רק לקנות ספק כוח אחד גדול לכל המצלמות ולא ספק לכל מצלמה ,שלא יהיה לך ליד הDVR הרבה ספקים אלה רק שנים אחד לDVR ועוד אחד לכל המצלמות .

פורסם
אני קניתי לחנות שעבדתי בא פעם קיט כזה , עובד מעולה קניתי גם הארד דיסק של 500 GB מספיק להמון זמן .

אם יהיה לך בעיה בהתקנה אני מוכן לבוא לעזור לך אני התקנתי לחנות אצלי בחצי יום , ממליץ לך רק לקנות ספק כוח אחד גדול לכל המצלמות ולא ספק לכל מצלמה ,שלא יהיה לך ליד הDVR הרבה ספקים אלה רק שנים אחד לDVR ועוד אחד לכל המצלמות .

תודה רבה, אחרי ההתקנה אני השדרג ואקנה ספק כוח אחד גדול כמו שהצעת לי.

אשמח לדעת איזה הארד דיסק לקנות ( חיצוני? ) .

במידה ותהיה לי בעיה בהתקנה אני אפנה אלייך, הרבה תודות.

נראה סבבה לגמרי, האם יש אפשרות לסאונד עם כל מצלמה?

כן, ראיתי שיש AUDIO IN/OUT במכשיר ה - DVR .

תבדוק בבלצר אלקטרוניקה, שד' הר ציון 17 ת"א מה יש לו להציע לפני שאתה מזמין מEBAY.

הוא גם יכול להתקין לך.

אבדוק, תודה רבה.

אשמח לקבל עוד הצעות/טיפים/דעות .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

גם אני הייתי בסרט הזה. צריך לקחת בחשבון שאין לך מי שיקח אחריות על המוצרים.

דבר שני , שים לב שבשני הקישורים שנתת יש את אותם תמונות , ז"א אפף אחד מהם לא אמין (עבורי) כי הם לא מפרסמים תמונות אמיתיות של התמונות של המצלמות שלהם.

מצד שני, בלינק הראשון שצירפת הסוחר מכר מעל 2000 יח' . שווה לבדוק פידבקים.

אך שוב, אלו מוצרי חשמל והכל יכול לקרות.

גם אני רציתי להתקין עצמאית, ובסוך שילמתי לבחור שקניתי ממנו גם על התקנה.

אחרי שראיתי איך הוא עבד נונסטופ מ 8 - 15 עם קדיחות ותעלות והכל דרך הקיר- אמרתי וואי מזל שלא עשיתי את זה לבד. ויש לי חוש טכני לעבודות.

בכל מקרה אם תזמין, אשמח לשמוע פידבקים על המוצר ואיכותו.

פורסם
תבדוק את איכות התמונה והוידאו במצלמות. אין טעם להתקין מצלמות ואז לגלות שאתה לא מצליח לזהות שום כלום בוידאו

נקודה חשובה, איך אני בודק זאת? מהם הנתונים למצלמה איכותית/פחות איכותית ? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם
נקודה חשובה, איך אני בודק זאת? מהם הנתונים למצלמה איכותית/פחות איכותית ? .

אין מה לבדוק - המצלמות האלו נחשבו מיושנות כבר לפני 5 שנים

וזה עוד לפני שלקחנו בחשבון שהסינים נוטים להוסיף לפחות 30 אחוז לנתונים האמתיים של המוצר

גם בזרועות האלו יש שני סוגים: אחד על חלד יציב ואחד מחורבן, משום מה אני מהמר שזה השני...

בסין כסף לא צומח על העצים, גם לא מצלמות אבטחה

"you get what you pay for..."

כמובן שיש מקומות שגם הסט הזה יספיק- חשוב שתגדיר קודם למה ישמשו המצלמות? פנים\חוץ? יום\לילה זיהוי פנים או רק תנועה על השביל?

פורסם
אין מה לבדוק - המצלמות האלו נחשבו מיושנות כבר לפני 5 שנים

וזה עוד לפני שלקחנו בחשבון שהסינים נוטים להוסיף לפחות 30 אחוז לנתונים האמתיים של המוצר

גם בזרועות האלו יש שני סוגים: אחד על חלד יציב ואחד מחורבן, משום מה אני מהמר שזה השני...

בסין כסף לא צומח על העצים, גם לא מצלמות אבטחה

"you get what you pay for..."

כמובן שיש מקומות שגם הסט הזה יספיק- חשוב שתגדיר קודם למה ישמשו המצלמות? פנים\חוץ? יום\לילה זיהוי פנים או רק תנועה על השביל?

אני לא מצפה ליותר מדי ממצלמות כאלה, הם ישמשו לחצר ( חוץ ) וגם כמובן רצוי בלילה .

זיהוי פנים סטדרטי/תנועה .

החלטנו בבית לרכוש במצלמות כי יש לנו שכנים נחמדים, ולקלוט אותם במצלמות באמצע פעולה יהיה נחמד .

עוד משהו, מצאתי KIT אחר , לדעתי יותר טוב.

כמובן אותם תמונות וכו' אבל כמובן שרק המפרט הטכני מעניין, המצלמות משדרות באיכות 600TVLine והקודמות 420TVLine .

http://www.ebay.com/itm/Hot-Sale-4-CH-CCTV-D1-DVR-Kit-Security-System-Motion-Detection-IR-600TVL-Camera-/400597916096?pt=US_Surveillance_Security_Systems&hash=item5d457f19c0

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

Up אשמח לעוד תגובות בנושא.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

כל אחד עושה את החשבון שלו, הנה הנתונים:

אתה רוכש ב 413 ש"ח (118$) קיט ללא התקנה, ללא אחריות ומאחר והחבילה היא מעל 100$, סביר להניח שגם המכס ירצה את ליטרת הבשר שלו.

אני רכשתי לבית העסק שלי ב 1700 ש"ח קיט זהה עם התקנה, שרות תיקונים וחלפים ואחריות ל 3 שנים.

מאחר ולי זו הייתה גם הוצאה מוכרת, גם קיזוז המעמ וגם אין לי זמן להתקין, לי אישית זה השתלם לקנות בארץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...