Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו סיריון 1.3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 30 עד 40 אלף ש"ח לקניית רכב ושקלתי לרכוש את אחד מהמודלים של דייהטסו סיריון בסכום הזה.

בעיקר לכבישים בין עירוניים ועירוניים,הייתי שמח לקבל חוות דעת על אמינות הרכב,חלקי החלפה,צריכת דלק ועוד.תודה.

פורסם

הרכב אמין ולא יקר לאחזקה,החיסרון שלו זה תא מטען לא גדול,למרות שאין יותר יבואן דייהטסו לא הייתי פוחד מחוסר חלפים,הרכב מאוד פופולרי מה שצריך להבטיח זמינות חלפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למרות שאין יותר יבואן דייהטסו לא הייתי פוחד מחוסר חלפים,הרכב מאוד פופולרי מה שצריך להבטיח זמינות חלפים.

יש יבואן לדייהטסו, חברת טלקר שהיא גם יבואן של קיה.

אין יבוא של דייהטסו, אבל זה משהו אחר.

היבואן חייב על פי חוק לדאוג לאספקת חלקי חילוף לפחות 7 שנים ממועד הפסקת שיווק הדגם.

פורסם

אין מה לדאוג לגבי חלפים, קניתי חודש שעבר תושבת גיר מקורית לדייהטסו שרייד שיצרו את התושבת בשנת 2013,

האוטו שנת 97.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נכון,זה לא שהרכב שווק רק בארץ,יש אןתו בכול העולם לכן הגיוני שיהיו חלפים הרבה אחרי 7 שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...