Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מעוניין להזמין מחו"ל שני פנסי חזית לא מקוריים בעלי תקן ארופאי כוללים קיט קסנון וכולל נורות 6000K מותקנות, רציתי לדעת מול מה אני עומד מבחינת משרד התחבורה, דואר ישראל, מכס ישראל וכו' וכו' מכיוון שכבר שמעתי סיפורי אימה.

מה בנוגע להליך היבוא עצמו? היבוא הוא יבוא אישי פרטי בשבילי, כמה מיסים אשלם בערך באחוזים?

תודה רבה. :roll:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לפי מה שאני יודע, אם האוטו שלך לא יוצר במקור עם פנסי קסנון לא תוכל לייבא ולהתקין פנסי קסנון כי חסר לך המערכת שמייצבת את הפנסים וזה חובה בקסנון בארץ.

פורסם

כל "בוחן תנועה" של המשטרה עלול לעצור אותך ו"להוריד" את הרכב מהכביש.

בטסטים (לפחות בארץ או בלי קומבינה) יהיה קשה עד בלתי אפשרי לעבור.

על איזה רכב מדובר?

פורסם

הרכב מגיע במקור עם פנסי קסנון ברמות הגימור הגבוהות יותר.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מישהו?

פורסם

עם הפנסים לא תהיה בעיה כל עוד מוטבע עליהם תקן E.

על הקסנון תיאלץ לוותר, אלא אם תצליח לשכנע את היבואן לתת לך אישור שהרכב אכן הגיע עם קסנון מהיצרן (וכך לא תהיה לך בעיית חוקיות).

פורסם

מה זאת אומרת? מה היבואן קשור לקניה והכנסת הפנסים לארץ?

פורסם

אתה מסתבך עם עצמך במקום להבין.

הקסנון החוקי היחיד הוא כזה שהגיע מקורי עם הרכב, מהיצרן.

כל התקנה אחרת של קסנון אינה חוקית.

כל בעל רכב, שרכבו הגיע מהמפעל עם מערכת קסנון, מקבל אישור מהיבואן על כך שהרכב הגיע עם המערכת מהיצרן.

כאן נפטרת בעית החוקיות, וכאן אתה אמור להבין סופית שקסנון בצורה חוקית לעולם לא יהיה על רכבך.

פורסם

מצטער אם לא הסברתי את עצמי נכון, אני לא מדבר על החוקיות של הרכבת הפנס על הרכב אלא על ההליך של הכנסת כל בית הפנס כולל הקיט קסנון כבר מותקן בתוכו לארץ מבחינת משרד התחבורה, מכס, דואר וכו'

• תוכן חדש...