Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, תעזרו לי בבקשה, אם ואני רוצה לקנות רכב מחברת ליסינג (הרכב סיים את 3 השנים שלו) ומעוניין לקחת אותו לנסיעת מבחן\נסיעה למכון בדיקה, מי אחראי על ביטוח הרכב באותה נסיעת מבחן? מה קורה אם ומתרחשת תאונה בזמן הנסיעה הזאת?

תודה רבה.

פורסם

לכל סוכנויות הרכב הגדולות יש ביטוח סחר על הרכבים שלהם, ככה שאין בעיה לקחת את הרכב לנסיעת מבחן ואפילו לנסוע איתו למכון בדיקה. בזמן הנסיעה יצרפו אליך נציג תפעול של הסניף כדי לוודא שאתה לא נוהג כמו משוגע ולא גורם נזק לרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואם החברה המוכרת טוענת שאין לה ביטוח לרכבים המוצאים למכירה? זה הגיוני?

* זאת הסיבה שהדיון הזה נפתח...

פורסם

אני לא נתקלתי בחברה גדולה ורצינית שמסרבת לתת ללקוח לעשות נסיעת מבחן עם נציג מטעמה מהסיבה הזאת. לפעמים לא מאפשרים לנהג חדש לעשות נסיעת מבחן, אבל עם קצת לחץ לרוב גם זה אפשרי.

ענה לך על השאלה?

פורסם

על חברה לא רצינית נפלת.

אלבר נתנו לי רכב בשווי של מעל מאה אלף כדי שאני אסע איתו לבדיקה מטעמי,הסיבה הייתה שלא היה נציג תפעולי פנוי והיינו לחוצים על הרכישה.

זאת דוגמה לחברה שמסתפקת באמינותו של הלקוח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
שלום, תעזרו לי בבקשה, אם ואני רוצה לקנות רכב מחברת ליסינג (הרכב סיים את 3 השנים שלו) ומעוניין לקחת אותו לנסיעת מבחן\נסיעה למכון בדיקה, מי אחראי על ביטוח הרכב באותה נסיעת מבחן? מה קורה אם ומתרחשת תאונה בזמן הנסיעה הזאת?

תודה רבה.

כל חברות הליסינג הגדולות והמכובדות מצוידות בביטוח לרכבים שלהם,

אמנם הביטוח הוא ביטוח חובה בלבד כפי שדורש החוק,אך יש ביטוח לנזקי גוף.

לגבי השאר,

אתה יכול לקחת רכב לבדך למכון בדיקה,

כמובן שאתה פותח "כביכול" חוזה ליציאה לבדיקה.

במידה ויש נזק לרכב יש לך השתתפות עצמית,

תוכל לבטל את ההשתתפות העצמית במידה ותשלם כמה גרושים לפי הסכם החברה שממנה אתה מעוניין לרכוש רכב.

פורסם
בהחלט. חברה שטוענת שאין לרכביה ביטוח (ביטוח סחר לצורך העניין) -> להתרחק.

תודה.

אגב, עכשיו נזכרתי שיש חברות בהן אתה יכול לקבל את הרכב לנסיעת מבחן של שבוע, שבועיים או חודש. למשל אצל אלדן או אצל Lease4u, אתה יכול להשכיר את הרכב שאתה רוצה לקנות לחודש, במהלכו לעשות את כל הבדיקות שאתה רוצה ואם לא בא לך - להחזיר ולשלם על השכרה של חודש.

פורסם
אגב, עכשיו נזכרתי שיש חברות בהן אתה יכול לקבל את הרכב לנסיעת מבחן של שבוע, שבועיים או חודש. למשל אצל אלדן או אצל Lease4u, אתה יכול להשכיר את הרכב שאתה רוצה לקנות לחודש, במהלכו לעשות את כל הבדיקות שאתה רוצה ואם לא בא לך - להחזיר ולשלם על השכרה של חודש.

ואם כן בא לך, אתה עדין משלם על השכרה של חודש או שזה הופך להיות סוג של צ'ופר?

פורסם
ואם כן בא לך, אתה עדין משלם על השכרה של חודש או שזה הופך להיות סוג של צ'ופר?

אם בא לך אתה קונה את הרכב לפי מחיר המחירון של היום שבו התחלת את התהליך, שיתכן והיה גבוה יותר (אם עבר חודש).

פורסם

בוקר טוב סטאס,

הרשה לנו להכיר לך את שיטת הקנייה הבטוחה באלדן, המציעה בין היתר את הדאבל צ'ק, שירות ייחודי לאלדן שמעניק לך את החופש להתנסות ברכב באמת, לאורך זמן ובשימוש יומיומי ובמידה והוא לא מתאים - ניתן להחזיר את הרכב עד כחודש לאחר הרכישה.

אתה מוזמן להיכנס לקישור ולקבל פרטים מלאים, או לפנות אליי בפרטי.

http://bit.ly/1aFmMiS

מקווה שעזרתי. יום טוב,

מיטל מאלדן

תודה רבה.

• תוכן חדש...