Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע: בלוק מנוע מנוע רטיבות.

מערכת פליטה: צינורות טורבו סימניי רטיבות.

סרן קדמי ומערכת הגוי: מטלה קידמי: לתקן / לכוון זווית מטלה.

העברת כוח: תיבת הילוכים ידנית: גיר תוקן = גל הינע / ציריות , מפרקים / צלבים לקויים / רטיבות / מרווחי יתר.

זה התוצאות שיצאו לי בבדיקה כמו כן הרכב עדיין באחריות יצרן הייתי רוצה לדעת אם במסגרת האחריות הדברים האלה אמורים להיות מטופלים בחברה ללא עלות נוספת מצידי .

תודה רבה לכל העונים.

פורסם

אני מבין שהרכב כבר נקנה, תתחדש.

תקפיד להשתמש אך ורק בשמן מנוע סינטטי מלא 5-30 או 5-40 בתקן ACEA C2, אם האוטו נוסע רוב הזמן בעיר תקצר את מרווח החלפת השמן מ 20.000 ל 15.000 ק"מ.

כיוון מתלה קידמי (כיוון פרונט) לא כלול באחריות.

נזילות שמן כן כלולות באחריות, בהנחה ומוסך מורשה לובינסיק יכיר בהן. לא אמורה להיות שום רטיבות בשום מקום ברכב בן 3 שהים עם פחות מ 100 אלף קילומטרים.

"מרווחי יתר" - רוב הסיכוים שלא יכירו בזה כתקלה ויטענו שזה בלאי טבעי.

גיר אחרי תיקון - ראו סימני סיליקון שמעידים על פתיחת הגיר. לא יודע אם זה אותו גיר כמו בדור הקודם, בדור הקודם הייתה תקלה נפוצה בסנכרון של הילוך שלישי שמחייבת פתיחת גיר לצורך תיקון.

פורסם
אני מבין שהרכב כבר נקנה, תתחדש.

תקפיד להשתמש אך ורק בשמן מנוע סינטטי מלא 5-30 או 5-40 בתקן ACEA C2, אם האוטו נוסע רוב הזמן בעיר תקצר את מרווח החלפת השמן מ 20.000 ל 15.000 ק"מ.

כיוון מתלה קידמי (כיוון פרונט) לא כלול באחריות.

נזילות שמן כן כלולות באחריות, בהנחה ומוסך מורשה לובינסיק יכיר בהן. לא אמורה להיות שום רטיבות בשום מקום ברכב בן 3 שהים עם פחות מ 100 אלף קילומטרים.

"מרווחי יתר" - רוב הסיכוים שלא יכירו בזה כתקלה ויטענו שזה בלאי טבעי.

גיר אחרי תיקון - ראו סימני סיליקון שמעידים על פתיחת הגיר. לא יודע אם זה אותו גיר כמו בדור הקודם, בדור הקודם הייתה תקלה נפוצה בסנכרון של הילוך שלישי שמחייבת פתיחת גיר לצורך תיקון.

תודה רבה על התשובה המהירה והמקצועית, דבר אחד שרציתי לשאול בעקבות התשובה שלך, לאחר הבדיקה הבוחן(קומפיוטסט אשקלון) אמר לנו שיש רעידות כאשר הילוך שלישי במאמץ, וזה דיי מתחבר עם מה שרשמת לי על תקלה בדגמים בדור הקודם בהילוך שלישי, האם זה דבר שיתוקן גם כן במסגרת האחריות של הרכב, זו פעם ראשונה שאנחנו קונים רכב שהוא במסגרת אחריות עדיין ולכן כל השאלות וחוסר ההבנה בנושא,בנוסף בנושא הפלסטיקה, הכפתור שמפעיל את החלון בצד ימין נתקע ולא פועל בצורה חלקה ובנוסף משענות היד במצב רעוע וחלקם מפורק, האם על דברים מהסוג הזה בכלליות נדרש תשלום או שהם במסגרת אחריות, תודה רבה.

פורסם

רעידות בהילוך שלישי במאמץ לא קשורות לתקלה בסנכרון. זה אמור להיות מטופל במסגרת אחריות. כפתור של חלון חשמל כנ"ל. פלסטיקים שבורים ומפורקים לרוב לא מחליפים באחריות, זה מגדר תחת "שימוש לא נכון של הלקוח". אבל תשאל ותראה מה יענו לך.

עושה רושם שהרכב לא שמור במיוחד, וחבל...

• תוכן חדש...