Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר קבלת הרכב ניגשתי למספר מתקיני אביזרי רכב בניסיון להתקין את המערכת סטריאו שברשותי.

לצערי אף אחד מהמתקינים לא הצליח לפרק המערכת מולטימדיה המובנית ברכב וכנ"ל לגבי דלתות הרכב.

בדובר בשלושה מתקינים שונים שלא הצליחו.

אשמח האם למישהו יש קישור/סרטון/הסבר כלשהו הכיצד ניתן לפרק את הדלתות ואת המערכת מולטימדיה להתקנת שני מגברים.

תודה מראש

יוסי

פורסם

לא מצאתי שום דבר ברשת בינתיים.

מה לגבי המוסך המורשה? ניסית אצלם? (או שלפחות יסבירו מה צריך לעשות)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

התחום של טיפול והכרת הרכב של היצרן שלהם ? איזה הזוי, ואם יצטרכו לטפל בחלונות חשמל ? או סתם משהו בדלת ?

הייתי פונה ליצרן שינפיקו לך/למוסך תרשימי פירוק והרכבה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

איזה חובבנים.

הייתי היום בטיפול במוסך קיה ובאותה העת היו איתי שני רכבים נוספים. האחד קיה סיד שהחליפו לו דשבורד שלם והשני קיה סיד החדשה שהנהג שלה דחף דיסק חזק מידי למערכת והרס את המנגנון.

אם החבר'ה מקיה יודעים לטפל בסטריאו אז אני לא רואה סיבה שרנו לא ידעו.

סתם שאלה,מה קורה במקרה והמערכת המקורית תתקלקל? יגידו שאין להם מושג איך לשלוף אותה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מה הקשר חובבנים??

למה שירצו להתעסק עם התקנות חוץ??

נראה לך הגיוני להגיע למוסך מורשה קרסו ולבקש מהם להתקין לך מגברים ומערכת סטריאו שהם לא יכולים לספק לה אחריות ושירות?

אם יקרה נזק לרכב כתוצאה מהתקנה לא נכונה שלהם או כי הציוד שפות''ש הביא עימו היה דפוק.

ההשוואה שלך לדשבורד ותיקון מערכת מקורית לא רלוונטית כלל.

מספיק כבר עם ההתלהמות המגוכחת הזאת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בוא נתחיל בכך שלא ביקשתי מהמוסך דבר, ביקשתי הסבר פשוט הכיצד ניתן לפרק את המערכת המובנית.

לא ביקשתי התקנת מערכת, ביצוע חיווט וכו.

כך שלא ברורה לי במיוחד התגובה שלך ליאור.

לאחר חיפושים נרחבים ברשת ואף בערוץ היוטיוב של רנו לא נמצא הפתרון לפירוק הדלתות והמערכת.

פורסם
מה הקשר חובבנים??

למה שירצו להתעסק עם התקנות חוץ??

נראה לך הגיוני להגיע למוסך מורשה קרסו ולבקש מהם להתקין לך מגברים ומערכת סטריאו שהם לא יכולים לספק לה אחריות ושירות?

אם יקרה נזק לרכב כתוצאה מהתקנה לא נכונה שלהם או כי הציוד שפות''ש הביא עימו היה דפוק.

ההשוואה שלך לדשבורד ותיקון מערכת מקורית לא רלוונטית כלל.

מספיק כבר עם ההתלהמות המגוכחת הזאת.

איפה אתה רואה שכתבתי שהוא יבקש מקרסו שיתקינו לו מערכת?

מה הבעיה להסביר לבעל הרכב מה צריך לעשות כדי לשלוף את המערכת שלו? אלא אם כן הם עצמם לא יודעים איך לעשות זאת...

פורסם
בוא נתחיל בכך שלא ביקשתי מהמוסך דבר, ביקשתי הסבר פשוט הכיצד ניתן לפרק את המערכת המובנית.

לא ביקשתי התקנת מערכת, ביצוע חיווט וכו.

כך שלא ברורה לי במיוחד התגובה שלך ליאור.

לאחר חיפושים נרחבים ברשת ואף בערוץ היוטיוב של רנו לא נמצא הפתרון לפירוק הדלתות והמערכת.

התגובה לא כוונה אלייך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

איזו מקריות, בדיוק בימים אלו אני בודק לגבי התקנת מערכת בקליאו שלי. שמתי לב לבעייתיות, ויש מקום ליד הבית שלי שטוען שהוא יכול לבצע את העבודה ( הוא ראה כמובן את הרכב ). אני קצת חושש כי זה נראה מאתגר. הוא טוען שהוא מספק אחריות להתקנה וראיתי עבודות שלו.

באופן כללי, הרמקולים כרגע די מאכזבים (עלק BASS REFLEX). הם נחנקים כל פעם שיש באס.

פורסם

אשמח באם לאחר ביצוע ההתקנה תעלה מספר תמונות וטיפים למתקינים.

העיקר הזמנתי בנייה /מתאם לרמקולים 6.5 לקליאו(במקום 5.25), ואף מתקין לא מצליח לפרק את הדלת.

פורסם

אז המתקין טועה בוודאות.

מה שאני בטוח בו ,מפורומים שונים בחול הרמקולים הם 5.25 והמוסך בארץ גם אימת זאת.

יש לך אפשרות לרכוש מתאם/בנייה של 6.5 או להתקין קומפוננטים חמש ורבע.

בגלל שהעברתי את המערכת מהרכב הקודם הזמנתי מתאם במקום לקנות קומפוננט חדש.

אם אפשר לשאול מה הצעת המחיר שהוא הציע לך וכמובן על התקנת איזה רכיבים.

תודה

פורסם

אתה בטוח שאפשר לפרק את זה, זה נראה מחובר לכול הרכב?

בחיפוש קטן בגוגל יש לקליאו גרסה פשוטה עם מערכת רגילה אז אולי את יכול להשיג את החלק המקורי של רנו.

מתאם לרמקולים יש להשיג

Clio-RS-interior-654x297.jpg

Clio-4-authentique-interior.jpg

CT25RT08 Renault Clio (2013>) 165mm Front Door Speaker Adaptor

אייל

• תוכן חדש...