Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כנראה שזה המקום קודם להודות לכם על הפורום שנעזרתי בו עשרות/מאות פעמים בעבר בהצלחה רבה

לא הייתה לי הזדמנות עד עכשיו אז-תודה רבה למנהלים ולמגיבים

טוב לעניין

אני מחפש רכב לאימא שלי ,בת 59 נוהגת מעולה

גרה במושב בדרום,רוב הנסיעות בסביבת המושב קילומטרים בודדים ופעם בשבוע 100 קילומטר בן עירוני ופעם בחודש 250 בין עירוני

ברכב רק בנאדם אחד אולי חברה מדי פעם,אין עליות הכל מישור דרומי,פעם בשבוע ב"ש ופעם בחודש ת"א

תקציב - 35000 עם אפשרות למתיחה

דרישות מהרכב-רכב אוטומטי קטן חסכוני ואמין

מחיפושים שלי בפורום ומגרשי מכוניות נראה (בבקשה תתקנו/הסבירו לי) שסוזוקי אלטו 1000 סמ"ק 2011 זו הבחירה

חשוב לי מאוד למצוא לאימא שלי רכב טוב ומתאים שילווה אותה בשנתיים הקרובות לפחות,היא גרה במושב מרוחק

ולא תמיד יש מוסכניק אמין בסביבה.

יעזור לי מאוד לשמוע ממכם רעיונות/ביקורות ועצות לגבי הרכישה

תודה מראש

גלעד

פורסם

האלטו היא מיני ולא סופר מיני,לדרישות שלה היא יכולה להתאים,הייתי מוסיף גם את הפנדה שיותר חסכונית אבל גיר פחות אמין(רובוטי).

אם סופר מיני יש את היונדאי גטס,אמינה ולא יקרה לאחזקה,היא פחות חסכונית אמנם מהמיני,חפשו רמת איבזור gli/gls.

אם תמצאו סריון ממודל 2007 זאת גם בחירה טובה יש כמה ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

yulianx תודה על התיקון,אכן אנו מחפשים מיני

תודה על ההמלצה נראה לי שנמנע מהפיאט מאותן סיבות שכתבת

שבוע הבא נסיעת מבחן ואם מתאים לה נקנה כנראה את האלטו

גלעד

אם מישהו יודע איך אוכל לתקן הכותרת תודה

פורסם

אתה טוען שהיא נוסעת פעם בשבוע נסיעה של 100 ק"מ ופעם בחודש היא נוסעת 250 ק"מ.

אני לא חושב שהיא רוצה לסבול בנסיעה.

בהנחה שאתם הולכים על הדגם האוטומטי,חשוב לציין שזה רכב עם מנוע 996 סמ"ק ו-3 צילינדרים.

הרכב רועד בזמן עמידה ובזמן נסיעה(הרגשה של תושבות מנוע פגומות).

הייתי ממליץ לך לבחון בחום את האפשרות של ניסאן מיקרה משנתונים 2007(מלוכסנת,אמינה,מהנה ומאובזרת יחסית).

תצרוך טיפונת יותר מהאלטו(אלטו אוט' לא להיט בדלק).

בכל מקרה 1300/1400 מתוצרת יפן/קוריאה יכולה לענות יופי על הדרישות ואולי להשאר עם עודף.

בהצלחה.

פורסם

infinity23 תודה על התשובה

תשמע ה פעם בשבוע נסיעה של 100 ק"מ ופעם בחודש היא נוסעת 250 ק"מ -זה המקסימום שבקסימום שהיא תיסע

סביר שגם פחות מזה,זה רכב להסתובב במושבים מסביב ומדי פעם סידורים בעיר

אכן מה שאתה אומר לגבי רעידות ילקח בחשבון,נבדוק את זה שבוע הבא בנסיעה

גם אני חשבתי על המייקרה אבל פחדתי שבכסף הזה יהיו שנתון נמוך מידי וים קילומטראז,השכרה ושאר מזיקים

אתה ממליץ על דגם מסויים במיקרה או דברים שעלי להיות יותר ערני לגביהם?

בכסף הזה איזה מיקרה(היסטוריה,השכרה,ליסינג,פרטי)עלי לצפות,בערך

תודה

גלעד

• תוכן חדש...