Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות סאבים של סאן דאון 12".. אם יש יד שניה במצב טוב אני אשמח להצעות..

אפשר גם LEVEL 2 או משהו באותה הרמה.

פורסם

יש יבואן לסאן דאון, קוראים לו יוסי אלפין, יש גם ל DC Audio, קוראים לו ישראל srool.

תעשה חיפוש תמצא פרטים.

יש פה פורום משומשים, תחפש סאב כזה. אולי תמצא גם עוד דברים ברמה הזו.

level 2 מיוצר בארצות הברית, בסאן דאון המקבילים בהספק מיוצרים בסין, אז לא הייתי מגדיר אותם באותה רמה.

יש גם דיגיטל דיזיין שהם ברמה טובה.

פורסם

לדעתי כשזה מגיע להשוואה בין הלבל 2 לSA,

הסאנדאון זוכה בקול שלי.

כשקופצים מדרגה זה כבר סיפור אחר.

מה שלא ידוע לך זה שכל התכנונים של סאנדאון נעשים על ידי הבעלים - ג׳ייקוב. והכל עובר פרפקציה ובדיקות מקיפות, היצור בלבד נעשה בסין אך יש ביקורת נוקשה על איכות הבניה.

פורסם

יש בפורום מישהו שמוכר 2 סאבים של סן דאון SA

15 אינץ' במחיר ממש טוב את האמת , אתה יכול לקחת אחד מהם עם אתה מחפש לכיוון ה15.. זה הדגם שכביכול עומד עם הLEVEL 2 של הDC

עם תרצה פרטים של הבחור שלח לי הודעה פרטית אני אקשר ביניכם

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

• תוכן חדש...