Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים (תשר) לבעלי מקצוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכור לי שהיה פעם שרשור דומה, אבל לא הצלחתי למצוא בחיפוש.

בכל המקרה השאלה שלי ספצפית לגבי מספרה - הולך אחת לחודשיים וחצי, משלם 40 שח עבור תספורת ללא חפיפה - האם עלי להשאיר טיפ ? כמה?

.We apologise for the inconvenience

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא,

המחיר גם ככה גבוה מספיק.

אני לא משאיר כלום.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הוא בעל הבית? אין צורך להוסיף טיפ.

ד"א - הספר שלי מגיע עד הבית וגובה 25 ש"ח (40 ש"ח זה לאשה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הוא בעל הבית? אין צורך להוסיף טיפ.

ד"א - הספר שלי מגיע עד הבית וגובה 25 ש"ח (40 ש"ח זה לאשה).

לדעתי תספורת בבית אמורה לעלות זול יותר.

א. הלכלוך נשאר אצלך בבית.

ב. הוא לא צריך להחזיק מספרה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

ומצד שני - אני לא צריך לשרוף דלק ולחפש חניה, ולנסות לתאם את זה עם כל הכנופיה. אני מזמין את הבחור ביום ובשעה הנוחים לי, הוא בא ואחרי 20 דקות יש 4 ראשים קצוצי שיער. הניקיון אורך עוד 5 דקות ולא מאמץ יותר מאשר נסיעה למספרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד נותן שירות שמעבר למחיר-היקר-גם-ככה שהוא גובה ממך צריך לתת לו עוד כסף בצורה של טיפ?

קיבלת שירות? השירות היה טוב? תהפוך להיות לקוח קבוע.

קיבלת שירות לא טוב? אל תחזור.

לא מבין איך כל נושא הטיפ כבר הפך למובן מאליו בכל מקום ומצופה ממך להשאיר כזה ללא כל קשר לאיכות השירות.

אני היחיד שלא מבין את הקונספט הזה?

על נושא המלצרות כבר מזמן אין על מה לדבר, אבל למה להכניס את זה לעוד מקומות?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני תמיד משאיר טיפ.

המספרה שאני הולך אליה פעם בשבועיים היא חלק מרשת, הספרים\ספריות הם ח'ברה צעירים והמקום תמיד עמוס.

הספרית שמטפלת בך היא זאת שחופפת לך וגם עושה לך מסאג'.

24 דולרים לתספורת אני משלם בדרך כלל 30 עם הטיפ.

מבחינתי טיפים זה דבר טוב, עבדתי על טיפים בעבר ולכן אני תמיד זוכר לחיוב את ההרגשה שיש כשלקוח משאיר טיפ.

haters will hate

פורסם

יש מקומות ב8 דולר, 10 דולר ויש גם את אלה שלוקחים 70....

מבחינתי 60 דולר בחודש על השיער (כל עוד יש שיער) זה סבבה.

haters will hate

פורסם

גם אני לא מהאלו שבעד הרעיון של הטיפים וחושב שזה די חוצפה לבקש (בעיקר במסעדות).

אבל במקרה היום הסתפרתי והשארתי לספר פעם ראשונה אי פעם טיפ, יצאתי מרוצה מהתוצאה והייתי די במצב רוח היום..

אם כבר טיפים, פעם אכלנו כמה חברים בנאפיס והשארנו כמה שקלים פחות מ10% כטיפ. (אחד מהחבר'ה פיקשש בחישוב של הטיפ שלו)

המלצרית בלי שום בושה יצאה אלינו לרחוב עם החשבון ואמרה שלא השארנו מספיק ושחסר בערך 10 שקל.

בדקנו בכיסים אם יש כמה שקלים ולא היה לאף אחד, המלצרית אמרה איזה קללה וחזרה לבפנים

כשאני חושב על זה שוב לא היינו צריכים לשים לה אפילו שקל, גם ככה לקח המון זמן עד שהיא באה לקחת הזמנה וגם יותר זמן עד שהגיע האוכל

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

הרבה חברים שלי עובדים במלצרות, ולהשאיר פחות מ10% טיפ זה התקמצנות ולא שום דבר אחר!

צר לי לומר לך אך יש כאלה שזאת המשכורת שלהם, גם חבר שלי שרואה שאדם שפ פחות מעשר אחוז הוא מעיר לו.

כמו שלא היית רוצה שישלמו לך פחות על העבודה שאתה עושה, כי לדעת אנשים זאת חוצפה שאתה לוקח מחיר כזה יקר.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

תמיד אני משאיר עשרים אחוז.

אני זוכר שפעם עבדתי במסעדה, חצות, אני לבד בשלבי סגירה פתאום מחנה מורצ'יאלגו בפרונט, יוצא בחור מבוגר שלבוש צעיר ובחורה מבוגרת שאני מכיר, היא ניגשת לדלת ושואלת אותי אם זהו, סגור?

אמרתי לה, כן אבל תיכנסו, עדיין לא כיביתי את הגחלים.

הם ישבו על הבר והכנתי להם בשרים, שתינו בירה ושוחחנו שעתיים.

היה כייף.

החשבון יצא שישים דולר, הבחור השאיר לי שלוש מאות דולר טיפ.

תענוג, הרווחתי אז עשר דולר בשעה, עשיתי אחלה טיפ.

haters will hate

• תוכן חדש...