Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום,

ברצוני לשאול שאלה חשובה, יש לי 5 ילדים ואני רוצה לקחת אותם לטיולי שטח אולם התקציב שברשותי אינו מאפשר לי לעבור את ה25.000 ₪ .

ההתלבטות שלי היא לגבי איסוזו טרופר ארוך 7 מקומות או מיציבושי פג'ארו ארוך 7 מקומות לגבי עבירות הרכב בשטח ולגבי אמינות הרכב וצריכת הדלק.

תודה רבה יום טוב

פורסם

שלום,

על פניו מדובר ברכבים דומים - אכן לשניהם 7 מקומות, ובמחיר שציינת תמצא כלים משנות ה 90.

שים לב לדברים הבאים:

רכב מהשנים האלה יהיה עם קילומטראג גבוה ולא תמיד במצב מזהיר. אם אתה רציני, תבצע בדיקה מקיפה לפני הקנייה, לבד או עם חבר שמכיר רכבי שטח. יש מדריכים ברשת לגבי אופן ביצוע הבדיקה.

שים לב שאם אתה נוסע עם 7 אנשים באוטו, נשאר מקום מועט לציוד. שתדע.

בסך הכל מדובר ברכבים קשוחים - פאגרו משנים אלה יכול להסתדר בשטח בינוני, ועם הגבהה קלה יבצע שטח קשה. יש כלים שהגיעו נעולים אחורה כסטנדרט, שזה יתרון.

טרופר משנים אלה יגיע עם מנועי דיזל 3100 הותיקים שלא עושים בעיות מיוחדות. מצד שני הקילומטראג ישחק תפקיד.

לדעתי תנסה למצוא רכב בסכום כזה, שישאיר לך כמה אלפים ליישור קו לאחר הקנייה.

בהצלחה,

עופר

פורסם

עופר תודה על העזרה אבל דבר אחד לא ציינת והוא צריכת הדלק האם יש הבדל ביניהם?

וכן לגבי חלקים למי משני הרכבים יש חלקים יותר זמינים?

פורסם

הצריכת דלק אותו דבר.. 1:8 בממוצע

בשנים האלה הם נחשבים אמינים מאוד.

לגבי זמינות חלקים גם יש מלא אבל הפג'רו חלקים עולים יותר כסף כי זה מיצובישי..

פורסם
הצריכת דלק אותו דבר.. 1:8 בממוצע

במקרה הטוב, צריכת הדלק 1:5. בשטח, הרכבים יצרכו יותר ליטרים על כל קילומטר. תבדוק אפשרות לרכוש מנוע בנזין 3.5 ליטר שמותאם לגפ"מ. גם אמין יותר ממנוע הדיזל וגם מחיר ליטר גז מחירו כחצי ממחיר ליטר סולר.

ארז רונן

פורסם
במקרה הטוב, צריכת הדלק 1:5. בשטח, הרכבים יצרכו יותר ליטרים על כל קילומטר. תבדוק אפשרות לרכוש מנוע בנזין 3.5 ליטר שמותאם לגפ"מ. גם אמין יותר ממנוע הדיזל וגם מחיר ליטר גז מחירו כחצי ממחיר ליטר סולר.

אני מדבר על גיר ידני לפי מה שהבנתי הם עושים הרבה יותר, ומדובר רק על מנוע 3100 ולא ה-3000 שהוא בעייתי כפי שהבנתי

פורסם

יש לי חבר שיש לו פגארו 99,הדגם המפואר,7 מקומות שמעוניין למכור,אם תרצה תיצור קשר בSMS בלבד(הוא חרש)אילן 0544466864

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...