Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , אני צריך לצבוע עגלה מברזל בעבודה , יש על העגלה הרבה חלודה אך ברמה שטחית בלבד .

השלבים לביצוע הם : ראשית שטיפה בעזרת מים וסבון של כל העגלה , לאחר מכן גירוד צבע ישן בעזרת שפטכל , מברשת פלדה ונייר ליטוש , ניקוי יסודי פעם נוספת .

עכשיו לשאלה שלי , אני מתלבט בין ממיר חלודה של טמבור , לבין "יסוד צורב חלודה" שקראתי בפורום הזה שמשתמשים בו לרכב .

מה היתרונות של כל אחד מהמוצרים ? , אני מחפש שמה שאני צובע לא יחליד לטווח ארוך .

אני יודע שלאחר מספר שעות מיישום "ממיר חלודה" צריך ליישם יסוד ולאחר מכן צבע עליון .

השאלה שלי איזה חומר יותר יעיל ? .

תודה מראש ושבוע טוב .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אתה מבלבל בין הדברים:

יסוד צורב, או בשמו האנגלי - etch primer, אשר אינו בא לצביעה על החלודה, אלא על הברזל הנקי.

ממיר חלודה טכני - מח"ט, בא בצביעה על חלודה בתנאי ש:

1. לא מדובר בחלודה רופפת, אלא שטחית.

2. דאגת להרטיב אותה ואז ליישם על משטח לח (לא רטוב!).

הדרך הנכונה והעמידה היא צביעה ביסוד הצורב, אבל זה רק אם מדובר בפרויקט מיוחד או מפואר, כגון שיפוץ כלי רכב וכו'. לאחר יש צורך ביסוד רגיל וצביעה עליונה.

במיקרה של עגלה בעבודה, הייתי עובד בכלל עם צבע המיועד לצביעה ישירות על חלודה.

פורסם

ציינת שהחלודה שטחית.

אין טעם לעבוד קשה - הסר מה שרופף עם מברשת ברזל

וצבע ישירות עם המרייט או צבע מאותו סגנון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה על התשובות , לגבי צביעה ישירות על חלודה לאחר הסרת חלקים רופפים וצביעה בעזרת "המרטון " ודומיו יש לי ניסיון לא טוב .

שוחחתי היום עם יועץ של טמבור .

הסברתי לו את התהליך שאני מכיר שצריך לעשות .

לגרד בעזרת שפכטל , חלקים רופפים של צבע/חלודה לאחר מכן ללטש עם נייר לטש גס גרעין 120 ולאחר מכן גרעין 280 .

השלב הבא ניקוי יסודי בעזרת מים וסבון עם סקוץ' ברייט , לאחר מכן יבוש מכל המים .

ניקוי של הכל עם מדלל לדוגמא 4-100 - בעזרת סמרטוט כותנה , המתנה של חצי שעה לערך אפילו פחות ע"מ שכל המדלל יתאדה .

נאמר לי ששימוש בממיר חלודה מיותר .

ההמלצה של היועץ של טמבור - אם החלודה שטחית ליישם : ייסוד בשם "אקופוקסי 80" - של טמבור , זה יסוד דו רכיבי .

ליישם בשתי שכבות , ניתן ליישם בעזרת מברשת/רולר .

להמתין 24 שעות ואז ליישם צבע עליון כמו :"טמגלאס PE " .

אשמח לקבל הערות/הארות לתהליך ולחומרים עצמם .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

קולה, מסיר חלודה נגיש וניתן לרכישה בכל מקום 8)

תראו מה אנחנו שותים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...