Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור fl22 למאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

firebirdrc תודה על עזרתך,מכיוון שאני בספק אם הנוזל קירור אצלי הוא הנוזל המקורי אני יחליף וישים את הנוזל המקורי,השאלה היא האם אני מחליף כל 5שנים כי זאת החלפה שנייה?

m7kj.jpg
פורסם

מחיר ניקבע לפי ביקוש,לצערנו בישראל מחפשים מאיפה לשאוב כסף,מעניין אותי שבספר הרכב רשום שהמיכל הוא 6 ליטר והמכונאי החליף ומילא 2 וחצי בקבוקים של ליטר וחצי שזה יוצא בערך 4 ליטר,איך זה?,אני מתעניין עכשיו גם לגבי נוזל בלמים,האם נוזל בלמים זה בעצם שמן בלמים?

אני מתכנן לרכוש ATE dot 4,הבנתי שהוא עמיד יותר לרתיחה וכו' וכו' בקיצור טוב יותר,מה דעתכם?

m7kj.jpg
פורסם

מצאת בקבוקים של FL22 בבקבוקים של ליטר וחצי? או שמילאו לך מהפח של ה18 ליטר לבקבוקי קולה?

6 ליטר זאת הכמות שהמנוע ריק מנוזל קירור (כולל צינורות לרדיאטור חימום פנימי) בשיטה של פתיחת הצינור לרדיאטור וריקון אתה לא יכול לרוקן את כל הנוזל קירור מכל בלוק המנוע.

לכן אני ביצעתי שתי החלפות של נוזל הקירור כשבינהן המערכת עבדה על מנת לנסות ולהגיע לכמה שיותר החלפה מלאה.

אין כזה דבר שמן בלמים. זה נוזל הידראולי. הATE יעשה את העבודה.

פורסם
מצאת בקבוקים של FL22 בבקבוקים של ליטר וחצי? או שמילאו לך מהפח של ה18 ליטר לבקבוקי קולה?

6 ליטר זאת הכמות שהמנוע ריק מנוזל קירור (כולל צינורות לרדיאטור חימום פנימי) בשיטה של פתיחת הצינור לרדיאטור וריקון אתה לא יכול לרוקן את כל הנוזל קירור מכל בלוק המנוע.

לכן אני ביצעתי שתי החלפות של נוזל הקירור כשבינהן המערכת עבדה על מנת לנסות ולהגיע לכמה שיותר החלפה מלאה.

אין כזה דבר שמן בלמים. זה נוזל הידראולי. הATE יעשה את העבודה.

מילאתי בבקבוקי קולה :lol:

האם כדאי להשאיר את המצב ככה או לבקש מהמכונאי לרוקן שוב?,יש סיכוי לנזק אם אני לא מבצע החלפה מלאה?,מה החיסרון בלהשאיר את המצב כמו שהוא?

m7kj.jpg
פורסם

שאלה מכאנית,בעקבות מה שאמר firebirdrc לגבי שאריות של 2 ליטר מהנוזל הקודם חשבתי לרוקן עוד ליטר וחצי מהכמות שנימצאת כרגע ואז להוסיף ליטר וחצי חדשים ממה שנישאר אצלי מהנוזל החדש כדי "לחזק" את הנוזל החדש שלא יהיה מצב שהנוזל החדש מדולל בנוזל שהיה,מה דעתכם?

m7kj.jpg
פורסם
מחיר ניקבע לפי ביקוש,לצערנו בישראל מחפשים מאיפה לשאוב כסף,מעניין אותי שבספר הרכב רשום שהמיכל הוא 6 ליטר והמכונאי החליף ומילא 2 וחצי בקבוקים של ליטר וחצי שזה יוצא בערך 4 ליטר,איך זה?,אני מתעניין עכשיו גם לגבי נוזל בלמים,האם נוזל בלמים זה בעצם שמן בלמים?

אני מתכנן לרכוש ATE dot 4,הבנתי שהוא עמיד יותר לרתיחה וכו' וכו' בקיצור טוב יותר,מה דעתכם?

נוזל בלמים הוא אכן שמן בלמים כפי שקוראים לזה המכונאים.

בספר הרכב מופיע איזה נוזל בלמים מתאים לרכבך. את החלפת נוזל הבלמים אתה לא מבצע לבד לכן מלא נוזל בלמים מתאים לפי הנחיות המוסך.

אני לא יודע למה הייצרן מאזדה ממליץ על נוזל DOT3 ולפעמים DOT4 או DOT 3 לכן בדוק את הנושא מול המוסך המורשה.

אף פעם לא מתרוקן כול נוזל הקירור אלא אם אתה מפרק כמה צינורות מהמנוע ומכניס גם לחץ אוויר בכדי לדחוף את כול נוזל הקירור היישן מהמנוע והצינורות.

אל תחפור ! הכול בסדר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...